2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقوق یک سوم مادرتون ربطی ب عیدی نداره ، همه ب ی اندازه عیدی میگیرن

تامین اجتماعی فرق داره یک سوم حقوق بگیره عیدی هم یک سوم میده و اینکه خواهرشون از مهر رفته سرکار نصف میدن براش

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یعنی ممکنه عیدیه رو کلا ندن؟

گفتن اخربهمن تا اوایل اسفند واریز میشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

هنوز حقوق و عیدی واریز نشده ولی امسال قراره عیدی کارمندان ۱۰ تومن باشه دیگه اگه همسر و فرزند دارن بی ...

همه یک اندازه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

هنوز حقوق و عیدی واریز نشده ولی امسال قراره عیدی کارمندان ۱۰ تومن باشه دیگه اگه همسر و فرزند دارن بی ...

دیگه همسر و فرزند رو قاطی عیدی نکردن واسه همه یکسان ده تومن میدن

حق همسر و فرزند هم روی حقوقشون هست نه عیدی

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من الان نگاه کردم دیدم همون حقوق قبل رو دادن اخه

از اسفند ماه میدن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اره گلم میدن انشالا ک خوب بشه راستی بیمه تکمیلی مامان رو فعال کردید اگه نه ک تا اخر بهمن فرصت داره ب ...

بیمخ تکملی امسال نفری ۳۵۰ از حفوق کم میکنه که

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه امسال فرزند و همسر تاثیر نداره همه برابر ده تومن میگیرن

اینم ی نا برابری دیگه خب کسی ک سه تا بچه داره قابل قیاس با کسی هست ک بچه نداره؟

موندم معیار سنجش عدالتشون چیه

بیمخ تکملی امسال نفری ۳۵۰ از حفوق کم میکنه که

اره فکر کنم ولی خب ارزشش رو داره ،مثلا مامانم هزینه عملش نزدیک ۵۰ تومن میشد خوب بدون هزینه عمل کرد اونم تو بهتری بیمارستان با پزشکای خوب

اره فکر کنم ولی خب ارزشش رو داره ،مثلا مامانم هزینه عملش نزدیک ۵۰ تومن میشد خوب بدون هزینه عمل کرد ا ...

ارزش ک داره ولی بعضیا دیدم ۴ تومن حقوق میگیرن از ایننظر میگم شاید ۳۵۰ تومن براشون زیاد باشه.

کاش ی کم ب فکر بودن

بیمه تکمیلی خوبه تازه اتیه انچنان خوب نیست دانا خوبه ک شامل ما نمبشه بشه همونمیتونیم حق بیمه اشو بپردازیم