2777
2789
نریختن گفتن باید منابع تامین بشه من روش حساب کرده بودم انقدر لفت میدن تا دوباره همه چی دم عید گرونتر ...

والا الان حقوق ریختن ولی منم رو عیدی خیلی حساب کرده بودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ده تومن رو به همه بازنشسته ها میدن کامل به مامانت میدن

عزیزم مامانم چشماش آب سیاه هست یک چشمش رو آخر دی عمل کردیم اورژانسی یک چشمش هم ده اسفند وقت گرفتیم ،مامانم اول کمیته امداد بود بعد از کمیته بیرونش کردن فرستادنش تامین اجتماعی ولی حقوقش درحد کمیته هست واقعاً به نظرت ده تومن رو کامل به مامانم میدن؟

خدایا دوستت دارم...

به احتمال زیاد همون تا اواسط اسفند بدن مثل پارسال ک اذیت کردن

اخه یک لحظه موندم میان میگن با حقوق بهمن بعد حقوق بهمن میدن اینو نمیدن آدم فکر میکنه همش دروغه

عزیزم مامانم چشماش آب سیاه هست یک چشمش رو آخر دی عمل کردیم اورژانسی یک چشمش هم ده اسفند وقت گرفتیم ، ...

اره گلم میدن انشالا ک خوب بشه راستی بیمه تکمیلی مامان رو فعال کردید اگه نه ک تا اخر بهمن فرصت داره برید فعال کنید ک چشماش رو با بیمه رایگان عمل کنید برید کانون بازنشستگان نزدیک خودتون اونجا ۱۰۰ تومن با فکر کنم یه قطعه عکس و کپی کارت ملی میدی براش فعال میکنن

اخه یک لحظه موندم میان میگن با حقوق بهمن بعد حقوق بهمن میدن اینو نمیدن آدم فکر میکنه همش دروغه

نه گلم این خبرا ک میشنوی همه برا بازار گرمیه روزنامه هاس مثل اخبار اقتصاد اخبار نیوز و... تو خود کانال بیمه عضو شو اخبار رو به روز خودشون میزارن مثلا وقتی گفتن ده تومن گذاشتن ولی تاریخ دقیق واریز ندادن گفتن تا زمان تامین منابع مالی امید است ک همراه با حقوق بهمن ماه واریز شود