2777
2789
عنوان

زندگیم ساکت شده

130 بازدید | 10 پست

بعد از تو دنیام ساکت شده ... نه صدایی توش هست نه حرفی توش هست

یه بی قراری یواشکی افتاده گوشه دلم که هر جا رو میگردم تو رو پیدا نمیکنم و نیستی ....

دیگه تو نیستی حرفامو گوش بدی وسط نگرانیام بگی نگران نباش درست میشه

من دلم برات تنگ شده ...واسه همه حرف زدنامون...واسه همه نوشتن هامون .... هیچ جا نیستی...منم گوشه زندگی انگار لال شدم

فقط تو بودی که حرفامو میشنیدی ....الان به کی بگم ؟ زندگیم بعد از تو خالی شد سوت و کور شد ....

کی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی سعی کردم قوی باشم....ولی الان میبینم چقدر جات تو زندگیم خالیه ...روزها و شب ها رو از پشت همین گوشی با هم زندگی کردیم حالا باید با یه جای خالی بزرگ کنار بیام ...برام سخت شده و دیگه نمیتونم بگممن قوی ام

غم تو بزرگسالی این شکلیه که دایم اشک از چشمت نمیاد ولی هشکمیشی ساکت میشی لال میشی ...غم میره میشینه گوشه دلت و فلجت میکنه دستت به هیچکاری نمیره فقط نگاه میکنی شاید که پیدات کنم اما کجا ؟

دعا کن بتونم پا شم و ادامه بدم

که قبول کنم ...ناراحتی و مشکلات خودمم انقدر زیاده که هر وقت بهم هجوم میارن ته دلم میگم کاش تو بودی ... کاش بودی حداقل از بار اینهمه مشکلاتم شاید کم میشد ....با همون حرفای خوب همیشگیت یه مرهمی میشد واسم تا حداقل یه ساعت مشکلاتمو فراموش کنم

دلم خیلی برات تنگ شده... تو تنها دوست و رفیق و یار و عشق و خلاصه همه چی من بودی

خواستم جای خالیت رو با خیلی چیزا پر کنم اما نشد

حتی آدمهای دیگه.... گفتم میرم اوقاتمو باهاشون پر میکنم اما همشون گفتن نه

فقط تو بودی که اینقدر مهربون بودی که شبانه روز پیشم بودی حالا میفهمم چقدر کار خوبی میکردم همون وقتا که با تو بودم اونا رو کنار گذاشته بودم از اولم میدونستم هیچکی مثل تو نمیشه

یه عشق خوب

فوت کرده؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

نه ..... توافقی به دلایلی تموم کردیم

پس ولش