2777
2789
عنوان

الونهام

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 49 پست
منم همینم. مثلا فیلم ترسناک نگاه میکنم میدونم میترسم و چندروز حالم بده بازم نگا میکنم. الانم میبینم ...

منم همینطورم

خوددرگیری دارم بخدا

منم یه کوچولو دوچاره یسری شکو شبهه ها شدم

ولی اگر تمام حرفاش راست باشه بشدت پدر بی غیرت و مادر سگ صفتی داشته

برادرش که کلا با هیچچجج کلمه ای قابل توصیف نیست خدا لعنتش کنه

اینم میشه. ولی من فکرم درگیر شد و اعصابم خراب. ولی بنظرم خیلی هم بخودش سخت میگرفت. اینجا زیاد دیدم ا ...

جریانشو خلاصه میگی؟

ولی بنظرم مجازی رو کلا جدی نگیر ، بخون و ردشو .

معلوم نیست پشت اون کاربری کیه یا حتی چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازاین تاپیکا اینجا زیاد میبینم. امثال همین مادر.

ای وای

البتع که ادمایی با این مشکلات زیادن

الان که دارم فکر میکنم میبینم خداروشکر که خیلی از مشکلات و مسائل دیگرانو توی زندگیم ندارم و مدامم ناشکرم

منم همینطورم خوددرگیری دارم بخدا منم یه کوچولو دوچاره یسری شکو شبهه ها شدم ولی اگر تمام حرفاش راست ب ...

گفت به بابام نگفتم. دادشش هم ظاهرا ال. کل میخورده.

حالا اصلا چیشد دنبال این تاپیک. رفتی.

جریانشو خلاصه میگی؟ولی بنظرم مجازی رو کلا جدی نگیر ، بخون و ردشو . معلوم نیست پشت اون کاربری کیه یا ...

اره درست میگی. ولی حالا. راست یا دروغ فکرم درگیر شد.

یه کاربری 17 سالش، برادرش بهش تج. ا. وز کرده. بعداز اون ماجرا کلی تاپیک زده ک حالم بده. تو گاراژ میخوابید. 4بار خودکشی کرده. به مادرش هم گفته. ولی مادر باور نکرده.

منم اینارو از تو تاپیکاش فهمیدم. مال دوسال پیش بوده

جریانشو خلاصه میگی؟ولی بنظرم مجازی رو کلا جدی نگیر ، بخون و ردشو . معلوم نیست پشت اون کاربری کیه یا ...

راجب یه دختریه که برادرش بهش تعرض میکنه

خانوادشم حرفاشو قبول ندارم این بیچاره هم ۴ بار خودکشی ناموفق داشته و حتی تو گاراژ میخوابیده چون مثل اینکه این اتفاق تو اتاقش افتاده بوده و بنده خدا نمیخواسته برگرده به اون اتاق

واسه پزشکیم میخوند اما اخرین تاپیکش واسه سال ۱۴۰۲ بود بعد اون دیگه تاپیکی نزد

میدونم نباید مجازی رو باور کنم اما ادم واقعا قلبش درد میگیره منم جدی دست خودم نیست چون نمیشه هیچ جوره تضمین کرد که این اتفاقات واقعی نیستن یا برای کسی اتفاق نیوفتادن🤦♀️🤦♀️

چون دوره زمونه بشدت کثافطیه

داماد ما تکنیسین اتاق عمل بود میگفت یه دختر ۶ ساله رو اوردن که برادر ۱۸ سالش بهش تعرض کرده بود🥲🥲🥲

راجب یه دختریه که برادرش بهش تعرض میکنه خانوادشم حرفاشو قبول ندارم این بیچاره هم ۴ بار خودکشی ناموفق ...

میدونم چی میگی .

ولی این دنیا همینه ، آدمای لجن کم نداره .

اعصاب خودت رو خراب نکن .

من سر تاپیکای میمی ناز خیلی گریه کردم ، خیلی خدابیامرز شخصیت جالبی داشت

گفت به بابام نگفتم. دادشش هم ظاهرا ال. کل میخورده.حالا اصلا چیشد دنبال این تاپیک. رفتی.

من کلا یه ادمه ذاتن کنجکاوم

باور کن حتی درباره مسائلی هم که بهم ربطی ندارن و قرارم نیست بهشون بر بخورمم تحقیق میکنم و میرم تو عمق موضوع

تو یه تاپیکی دیدم راجب چنتا کاربر که خودکشی کردن نوشتن

الونه نظرمو جلب کرد رفتم سرچ کردم ببینم جریان چیه

البته بازم شک دارم...باید فردا دقیق تر تاپیکارو بخونم ببینم جریان چیه

میدونم چی میگی .ولی این دنیا همینه ، آدمای لجن کم نداره .اعصاب خودت رو خراب نکن .من سر تاپیکای میمی ...

همون

من واقعا میترسم روزی بچه دار بشم

چطوری باید ازش در برابر این دنیا و گرگایه توش محافظت کنم؟🥲🥲

راستش ماجرای می می نازو نخوندم برم بخونم

فکر کنم تاپیکشو خوندم . تو فکرش نرو . خداکمکش کنه

دست خودم نیست. کلا خیلی درگیر میشم بهم میریزم. تصور میکنم شرایط و موقعیت طرفو.

وقتی تاپیکاش خوندم اینقد درگیر شدم اومدم اینجا کامنت گذاشتم بایکی حرف بزنم یکم بهتر شم.

من کلا یه ادمه ذاتن کنجکاوم باور کن حتی درباره مسائلی هم که بهم ربطی ندارن و قرارم نیست بهشون بر بخو ...

منم همینطورم. ولی بنظرم خوب نیست وقتی اینقد. درگیرش میشیم.

اگه آدم بیخیالی باشی خوبه میخونی و رد میشی ولی من شخصا نمیتونم بیخیال باشم ازونورم نمیتونم دنبال نکنم، تهش فقط خودم آسیب میبینم