خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
منم ختم مجرب گذاشتم تعدادمون داره تکمیل میشه الان حدود ۲۳ نفریم هرکسی دوست داشت بهم بگه شرکت کنه
۶۰ یس روزی دوتا تا یک ماه هدیه به حمزه سیدالشهدا
شروع از اول ماه مبارک رمضان
چند رکعتیه؟بعدش ساعت چند شب باید خونده بشه و....از اونایی که وسط نماز ذکر میگن؟
کاملش تو گوگل هست ولی چهار تا نماز دو رکعتی مث نماز صبح ی نماز دو رکعتی نیتی نماز شفع تو ی راستی حمایتی و سوره فلق اون یکیش حمایتی و سوره ناس اون یکی یک رکعت نماز وتر حمایتی سه تا توحید ناس و فلق تو قنوتش برای چهل تا مومن دعا میکنی هفتاد مرتبه استغفار و سیصد مرتبه الهی العفو
منم میخوام بخونم نماز شبو، ولی خیلی نماز قضا دارم از دوران جاهلیتم، احساسم اینه که خدا از من توقع داره اول نمازای قضامو بخونم چون اونا واجبن ولی نماز شب مستحب!🥺 پس بهتره نصف شب جای نماز شب تا میتونم نماز قضا بخونم
هرچند دارم سعی میکنم که حداقل روزی ۱۷ رکعت نماز قضا رو بخونم