2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

162 بازدید | 22 پست

خانوما ماجای خونمون مسجد اذان 40ثانیه زودترمیگه ازاول ماه رمضون .امروز هم اذان گف منم ب هوای اینک هنوز وقت هس تلوزیونو روشن کردم درهمون حین یکم چایی خوردم ک دیدم تلوزیون هم داره اذان میگه.حالا نمیدونم روزم قبوله یانه؟؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

فک نکنم باطل شده باشه😐

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
فک نکنم باطل شده باشه😐

خدا کنه خیلی ناراحتم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سخت نگیرید بابا . گردن مسجده دیکه درست و غلطش

بخدا تاهمین دیشب دق

یقا 40ثانیه زودترمیگف نمیدونم امشب چرااینطورشد

فعلا روزه ات نگه دار صبح زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت بپرس 

شمارش چنده میدونید؟ایت ا...خامنه ای

مسجد کنار خونه ما زودتر میگه . قشنگ سی چهل ثانیه از تی وی جلوتره . هم صبح هم شب . 

براما صبح زودترمیگه اذان مغربو دیرترمیگه

قبوله سخت نگیر گلم

خداکنه .چون نمیدونستم فک کنم قبوله

عه همه جا پس هست .سمت ماهم زود میگه بعد استدلالمون اینه چون صدا و سیما غرب شهر هست و ما شرق هر هستیم پس باید اذان زودتد گفته بشه 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦