2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

300 بازدید | 20 پست

من یکیو مجنون وار دوست داشتم و حالا از من خوشش نمیومد یا چی یهو بعد یکسالو نیم اونجوری ابراز علقه ای که میکرد رفت با یه دختر پولدار که همکارش بود و دوساله باهمن ..

من همش چک میکنم میبینم واقعا توی هرتایمی توی تلگرام باهاش چت میکنه آتیش میگیرم وقتی با من بود اصلا تلگرام نمیرفت از وقتی با دخترست کلا تلگرام رفتنش شده بخاطر دختره ..

دختره ام خوشگل موهاش لخت زیبا پولدار با سیاست ..

از اول واسه پسره کلی کادو خرید خودشو تو دلش جا کرد دختره ۴ سال ازم کوچیکتره ..

خلاصه من واقعا در برابر دختره هیچی نبودم عشقم واقعا بخوره تو سرم..

خلاصه امشبم دیدم دوباره سرکارش بخاطر اون آنلاین شد دوباره شب تا وقتی بخوابه آنلاین بود بخدا عین دیوونه ها موهامو میکشم دوباره ۳ روزه هیچی نمیخورم همش بی تابم و دراز میکشم دیگه واقعا موندم چیکار کنم نکنه واقعا از عشقش و حسادت دیوونه بشم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن

خیلی سخته گفتش با دختره رابطه جنسی هم دارن بخدا یکسالو نیم انقد لوسم کرده بود یهو رفت از دوسال پیش دیوونه ام اما تازه از آبان فهمیدم قضیش جدیه با دختره

خیلی سخته گفتش با دختره رابطه جنسی هم دارن بخدا یکسالو نیم انقد لوسم کرده بود یهو رفت از دوسال پیش د ...

نمی خواد شما را اون طرف بیشتر براش نفع داره جایی میره که منفعت داشته باشه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اون پسره میدونه دوستش داری؟ با هم دوست بودین؟

بله کاملا در جریانه..

عزیزم بله دوست بودیم اونم حالا الکی یا واقعیشو نمیدونم منو میذاشت رو سرش یهو ولم کرد و رفت با همکارش که بچه بود پارسال ۱۸ سال داشت و پسره ۲۵ سال داشت و دختره زرنگه تو دل پسره جا باز کرد و اینا خیلیم خوشگله دختره😔پسره انقد واسش کادو میخره انقد باهم رستوران اینه میرن که نگو دارم آتیش میگیرم انلاینیشونو هی چک میکنم تموم خونوادش و دوستاشم میدونن

آبه و علاوه بر همه اینا رفتارش دخترونه لطیفه و زیباست 😔

رفتار اون دختره؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بله کاملا در جریانه..عزیزم بله دوست بودیم اونم حالا الکی یا واقعیشو نمیدونم منو میذاشت رو سرش یهو ول ...

از کجا خبر داری رابطشونو از کجا چک میکنی؟

تورو خدا شمارشونو پاک کن اینقدر خودتو عذاب نده برا پسر غریبه

اگه زندگی مشترک داشتین و همسرت بود یه چیزی ولی این پسره یه دوست معمولی بوده ولش کن به خودت برس خودتو خوشگل کن ایشالله یه پارتنر خوب پیدا میکنی همه این روزا یادت میره

پس مامان من چه دلی داره، ۲۳ سال با پدرم زندگی عاشقانه داشتن مامانم از بابام خیلی سر تر بود خوشگل و جوون ولی بابام رفت با یه دختر همسن بچه اش ازدواج کرد مامانم دیوانه شد از غم کارای بابام روی خودش بنزین ریخت اتیش زد ولی سریع بقیه نجاتش دادن نگم برات چه بلاهایی سرش اومد

اما همچنان داره زندگی میکنه میسوزه و میسازه

تو که یه دوست ساده بودی اینقدر حسودی نداره برن گمشن کونن لقشون

از کجا خبر داری رابطشونو از کجا چک میکنی؟تورو خدا شمارشونو پاک کن اینقدر خودتو عذاب نده برا پسر غریب ...

خودش از عذاب وجدان عهد یکسالو نیم خبر داده بود و کلی ام ازش تعریف کرد ..

متاسفانه همش وسوسه میشم انلاینیشو چک میکنم..

دقیقا از خواب حتی ۶ صبح بیدار شه چک میکنه دختره رو تو تلگرام..

بعدش تایم سرکارش میدونم هم تو سرکار هم تو خونه چت میکنه باهاش و چت نکنه میفهمم باهم بیرونن خیلی بده😔

پس مامان من چه دلی داره، ۲۳ سال با پدرم زندگی عاشقانه داشتن مامانم از بابام خیلی سر تر بود خوشگل و ج ...

دوست ساده؟

توی اون یکسالو نیم انقد منو وابسته کرد که نگم برات..

همش به همه دوستاش میگفت قصدش ازدواجه اما یهو..😔