2789

اسی برا من اثر نداشت منم خود درگیری دارم خیلی حساسم فقط ونلا فاکسین و رهاکین ک اونم اید دمتر بده

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز عوارض نداره حداکثر ماه اول تاثیرآنچنانی نداره ولی از ماه بعد حالت بهتر میشه مهربونترمیشی خوابت تنظیم میشه روزاه پرانرژی هستی فقط خواست باشه به موقع بخوری اگه طولانی مصرف کردی خواستی قطع کنی یهوقطع نکن شبیه موادکه ترک میکنن به اون روش قطع کن ولی درکل قرص خیلی خوبیه

آره روزی یکی

منم می خورم شادترم

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

عههه چند وقت خوردی تو؟

گمونم یه هفته من خیلی حستسم ینی یچیزی بشه اینقدر درگیییر میشم جوری ک دست خودم.نیست ینی خود خوری و خود ورگیری دارم

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

شما چند وقته میخوری؟

چهار ماه

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭