shirinbanoooo1370 مدیر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 961 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 27 پست عنوان اینو نوشتم که بیاین ببخشید توروهخدا وروخدا توروخدا توروخدا بیاین کمکم کنید یا دختره هست گیر داده ب شوهرم همش پیام میده شوهرم اصلا جوابش نمیده ولی اون همش پیام میده شوهرم کارمند اون زن مددجوشه. خیلی اعصابم خورده چیکار کنم حالم خیلی بده پنیک شدمه خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️ 1404/11/28 | 00:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشکزرشک عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 5351 لعنت به هرچی زن و مرد هرزه ست😕بهش زنگ بزن بگو میام محل کارت آبروتو میبرم،تهدیدش کن،همسرت هم چندبار جدی برخورد کنه،اونم ول میکنه انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
آیلی_یعنی_مهتاب عضویت: 1404/09/25 تعداد پست: 551 اینم اضافه کنم من رمز گوشی شوهرم رو بلدم ولی اون اینو نمیدونه برای همین اون که پیام داده پاک نکرده و ... شوهرت بهت نگفته؟اگه بهت گفت شماره خانومه رو بگیر زنگ بزن بهش برین
پیشی_گردالی عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2960 پیامش دادم جوابم نداده حالا فردا زنگش میزنم میترسم پاچه پاره باشه ادامه بده😔 شمارشو بده تا جرش بدم
نیلولی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 4444 اینم اضافه کنم من رمز گوشی شوهرم رو بلدم ولی اون اینو نمیدونه برای همین اون که پیام داده پاک نکرده و ... بلاک کن خودت از گوشی خودتم برین بهش
shirinbanoooo1370 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 961 زنیکه رو نمیتونی بری پیدا کنی؟؟؟ چی میگه حالا من میدونم سرکار سر یک کار این خانم شوهرم باهاش دعوا کرد بیرونش کرد بعد از اون روز تا حالا پیام میده چرا پیام میدم جواب نمیدی میدونم ناراحتی یک جور جبران میکنم برات ناراحتیت از بین برع شوهرم اصلا جوابش نمیده گوشیش همیشه دست بچمه خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️
chibegambet عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 3417 پیامش دادم جوابم نداده حالا فردا زنگش میزنم میترسم پاچه پاره باشه ادامه بده😔 عزیزم تو نباید کاری کنی وقتی میگی شوهرت در جریان نیست که میدونی،شوهرت باید اقدام کنه تو چه قشنگی😍...
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26684 پیامش دادم جوابم نداده حالا فردا زنگش میزنم میترسم پاچه پاره باشه ادامه بده😔 شماره شو بده من زنگ بزنم یه جوری جرش بدم جرات نکنه دیگه😐 خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
leavmealone عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 3690 من میدونم سرکار سر یک کار این خانم شوهرم باهاش دعوا کرد بیرونش کرد بعد از اون روز تا حالا پیام میده ... شوهرت چرا بلاک نمیکنه؟ خدایا مرسی🫂❤️
shirinbanoooo1370 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 961 شوهرت چرا بلاک نمیکنه؟ بلاکش کرده گوشیش از اون قدیمیاس که اگر بلاک کنه پیام ها تو قسمت بلاک شده میاد خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️
shirinbanoooo1370 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 961 شوهرت میتونه بلاکش کنه این مشکوکه که جوابشو نمیده اما طرف بازم اصرار داره به پیام دادن شوهرم بلاکش کرده تو بلاک شده ها اومده پیامش خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️
نیلولی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 4444 اینم اضافه کنم من رمز گوشی شوهرم رو بلدم ولی اون اینو نمیدونه برای همین اون که پیام داده پاک نکرده و ... بلاک کن خودت از گوشی خودتم برین بهش