2777
2789
عنوان

شوهر سنگدل

79 بازدید | 8 پست

هیچ وقت همو دوست نداشتیم خاطر ه ی خوشی ندارم ازش الان مدتهاست باهم حرف نمیزنیم خیلی سختمه این شرایط دلم میخواست شوهرم بهم توجه میکرد غمخوارم بود هیچ وقت احساس نکردم پشتمه الان تو طلاق عاطفی هستیم ولی من واقعا زجر می کشم زن بدی هم نبودم

باهم حرفربزنین اگ تونستین زندگی رو از نو بسازین درستش کنین

اگ ن طلاق بگیر راحت شو چند ماه اذیتی بد عادت میکنی

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهم حرفربزنین اگ تونستین زندگی رو از نو بسازین درستش کنین اگ ن طلاق بگیر راحت شو چند ماه اذیتی بد ع ...

بچه هام نیاز دارن به پدر من واقعا زجر می کشم من تو تنهایی خودم درگیرم

بچه هام نیاز دارن به پدر من واقعا زجر می کشم من تو تنهایی خودم درگیرم

خخب چرا اینجوری شده چشه خب

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

مردی که همیشه قهر میکنه منو دوست ندارد اصلا باب میلش نیستم

ایی هر کسی تو زندگیش ی گرفتاری داره باهاش داره دستو پنجه نرم میکنه ـ

ایشاالله زندگی هممون ردیف شه حال دلمون خوش شه😔

ایی هر کسی تو زندگیش ی گرفتاری داره باهاش داره دستو پنجه نرم میکنه ـایشاالله زندگی هممون ردیف شه حال ...

من حاضر بودم شوهرم تکیه گاهم باشه یه لقمه نون خشک هم سیرم میکرد ممنون عزیزم انشالله