2777
2789
عنوان

افسردگی مزمن

48 بازدید | 8 پست

۱۷ سالمه ۴ ساله درگیر افسردگی مزمنم به دستور روانپزشک باید قرص مصرف میکردم ولی نکردم چون بابام نذاشت گفت وابسته میشی نگین قرص برو بخور قرص نمیتونم بخورم چون بابام نمیذاره و نمیتونم برم بگیرم

حدود یه سال پیش چندتا خودزنی با تیغ داشتم و قصد خودکشی شدید داشتم مامانم متوجه شده بود داغون شدکلی گف بری اگه با خودکشی بری اون دنیا وضعت از اینی که هست بدتر میشه از اون روز به بعد بخاطر مامانمم شده به خودم قول دادم دیگه سمت خودکشی نرم ولی فقط نفس میکشم وجودم مردس توی یه چرخه افتادم که فقط چشمام داره هرروز محرک های بیرونی رو میبینه ولی وجود و قلبم واکنشی نشون نمیده سر و بی حس شدم و اضطراب و اورثینک شدید دارم طوری که نشخوار فکریم کل انرژیمو میخوره و باعث شده خیلی بخوابم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولا حتما قرار نيست وابسته شى وقتى خوب شدى دكتر كم كم قطعش ميكنه. دوما اصلا وابسته هم بشى خيلى بهتر از حال الانته كه. وابسته بشى بهتره يا حالت همش مزخرف باشه ؟؟؟!!! اينهمه ملت قرص اعصاب ميخورن چيزى شد مگه ؟؟؟؟!!

روانپزشكها پس براى چى اختراع كردن اين داروها رو ؟ براى همچين مواقعى

خانواده مذهبی و خشک دارم اجازه هیچکدوم این کارارو ندارم

قرص و قط نکن بابات ک نمیدونه ت میخوری یا نمیخوری جلوی پدرت نخور و اینکه نماز میذارن بخونی ب خودت برس ت هونه ارایش کن کم کم عادت میکنن و بیرون هم با مادرت برو

کاربری دست دو نفره🙂