دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 495 عنوان بی عدالتی خدا 101 بازدید | 6 پست اگه اون مال من میشد خدایا به کجای دنیات بر می خورد؟؟؟؟ خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود...... امروز | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 495 خدا تنها کسی که عادله اگه اینجوری بود یکی غرق در خوشبختی و یکی غرق در بدبختی نبود خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود......
miaannn عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 199 حتما به صلاح نبوده تو که از اینده خبر نداری بعدشم اگر خدا دری رو به روت ببنده در بهتری برات باز میکنه
swans عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 6381 همیشه هرچی ما بخواییم نمیشهمنم خیلییییییی دلم دختر میخواست اما حسرتش موند به دلم شاید خدا یه مصلحتی داره(الهی شکر❤️)
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 495 همیشه هرچی ما بخواییم نمیشه منم خیلییییییی دلم دختر میخواست اما حسرتش موند به دلم شاید خدا یه مصلحت ... من به خدا خیلی اعتقاد دارم اما فقط کارهای کارایی که کردم رو سرم میاره قربونش برم خنده به لبم نمیاره یه چند وقتیه خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود......
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 8321 اگه اینجوری بود یکی غرق در خوشبختی و یکی غرق در بدبختی نبود یه چیزی داریم به اسم سنت استتدراج برای کسی که گناهکاره و خدا بهش مهلت میده غرق در نعمتش میکنه آخرشم هلاک میشه یه چیزیم داریم به اسم سنت ابتلا که همون امتحان الهیه انتظار که نداری این دنیا جای آرومی باشه؟!