2777
2789
عنوان

خیلی زشتم

154 بازدید | 13 پست

من از بچگی میدونستم زشتم با خیلیا مقایسه شدم با القاب مختلف منو صدا زدن سعی کردم با چیزای دیگه این کمبودو جبران کنم اما نشد

لطفا نیاید بگید از اعتماد بنفسته چون رو اونم کار کردم ی مدت اما اعتماد بنفس توخالی گذراست و شاید بگید میشه با عمل درستش کرد اره خب میشه ولی پولشو ندارم.هیچ راه حلی وجود نداره بجز اینکه باهاش کنار بیام،سعی خودمو کردم اما خب ی وقتایی واقعا آزارم میده این حس مثه الان...

گروهی چیزی سراغ ندارید بشه با آدمایی که حس من و دارن حرف بزنم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟اگر توسن نوجوانی هستی این حس طبیعیه

خدا هر بنده شو یه شکلی آفریده

یکی زیبا یکی معمولی یکی هم شاید از معمول پایینتر

از هرچی که داری باید نهایت لذت رو ببری

بدن سالم

عقل سالم

پدرمادر مهربان و...

همچنین میتونی ایرادی که اذیتت میکنه رو اصلاح کنی

مثلا ارتودنسی برای دندان جراحی برای بینی و...

چند سالته؟اگر توسن نوجوانی هستی این حس طبیعیهخدا هر بنده شو یه شکلی آفریدهیکی زیبا یکی معمولی یکی هم ...

۲۴ سالمه ،میدونی خیلی با خودم کلنجار میرم رو این موصوع زوم نکنم خیلی تلاش کردم اما انگار همه چی برمیگرده به ظاهر آدم حتی غیرمستقیم از این جامعه متنفرم که آدم براساس ظاهرش قضاوت میکنه،چرا من باید بابت اینکه ظاهر جالبی ندارم بهم توجه نشه شاید جنبه های خوب دیگه ای داشته باشم ولی خب همین ظاهرم باعث میشه اوناهم سرکوب بشن من فقط به عدالت دنیا شک دارم و اینکه اره با عمل خیلی تغییر میکنم خودم میدونم خوب میشم ولی نه با یکی دوتا و اینکه پول زیاد میخاد.

۲۴ سالمه ،میدونی خیلی با خودم کلنجار میرم رو این موصوع زوم نکنم خیلی تلاش کردم اما انگار همه چی برمی ...

حق با شماست.زیبایی باعث میشه خیلی موردتوجه باشی.برای جایگاه اجتماعی بسیار موثره. برای شغل یابی، دوستیابی وخیلی چیزای دیگه

ولی من خودم همیشه بیشتر جذب آدمایی میشم که حس میکنم مهربونن،یا خیلی سرزنده هستن،یا اونایی که وقتی باهوشونی حالت خوبه چون انرژی مثبت دارن

هیچ وقت زیبایی به تنهایی منو جذب نمیکنه

شماهم باید روخودت کار کنی

با این که هستیو قبول کنی و حس خودت که خوب باشه

دیگران هم حس مثبتی ازت میگرن

زیبایی نعمته بزرگیه ولی همه چیز نیست

حق با شماست.زیبایی باعث میشه خیلی موردتوجه باشی.برای جایگاه اجتماعی بسیار موثره. برای شغل یابی، دوست ...

حس میکنم بی انگیزه شدم بابت این موضوع حتی منی که به کتاب علاقه شدید داشتم دیگ سمت کتاب نمیرم حال و حوصله هیچ کاریو ندارم مدام خودمو سرزنش میکنم

ممنونم از توصیتون سعی میکنم بهش عمل کنم

کاش میشد بعضی چیزارو تغییر داد..

حس میکنم بی انگیزه شدم بابت این موضوع حتی منی که به کتاب علاقه شدید داشتم دیگ سمت کتاب نمیرم حال و ح ...

خدایی نکرده کوچکترین مشکل جسمی برات به وجود بیاد

افسوس میخوری به فکرای الانت

حتما رو خودت کار کن

حسی که به خودت داری راحت به دیگران منتقل میسه

عاشق خودت باش مطمئن باش 🤗