2821
2789
گرچه اینجا اون 2 تا تاپیکم اصلا فایده نداشت  کلا چند نفر همون لحظه جواب دادن که مفید نبود و دی ...

شما  با سایت و روالش اشنایی ندارید 

اینجا تاپیک بی جواب نمیمونه مگه اینکه کسی اطلاعاتی راجع ب موضوعش نداشته باشه  شما نگران نباش

تو شدی 🌙من👶❤️
تعجب نداره وقتی مدیر سایت مدیریت نداره رو اوضاع پست ها و اسپم ها کسی رغبت نمیکنه دوباره بیاد اینجا

خسته نباشی؟ سایت دوروزه یکم خلوت شده اونم واسه ماه رمضونه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر من تاپیکای پر فایده ای زدم از ازدواج کودکان و کودکان کار و هر ۲ پربازدید شده و گم و گور هم ...

تمبون مبارک هم واقعا جای خالیش تو سایت احساس میشد . من از شما تشکر میکنم واقعا عزیز دلم  ک همیشه تاپیکای جذاب میزنی 😍😍😍😍😍😍😍😃😃😃😃😃😃

تعجب نداره وقتی مدیر سایت مدیریت نداره رو اوضاع پست ها و اسپم ها کسی رغبت نمیکنه دوباره بیاد اینجا

ی نگاه ب تاریخ عضویت و فعالیت کاربرا بندازید بد نیست 😐 

تو شدی 🌙من👶❤️
تمبون مبارک هم واقعا جای خالیش تو سایت احساس میشد . من از شما تشکر میکنم واقعا عزیز دلم  ک همیش ...

😂😂😂😂😂😂 اون دیگه ته تاپیک مفید بود!

جر خورد تمبونم 😐 چشمش زدید 😒

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
خداروشکر من تاپیکای پر فایده ای زدم از ازدواج کودکان و کودکان کار و هر ۲ پربازدید شده و گم و گور هم ...

دقیقا برعکس گفتی

چی باعث میشه تاپیک بروز بشه؟ همون بحث در مورد مطلب

حالا کی میاد راجب مطلب شما بحث میکنه؟

کسی که مطلب شمارو جست و جو میکنه یا تو لیست بروز شده ها میبینه

در حالت اول چون تعداد تاپیک ها خیلی زیاده احتمال پیدا کردن تاپیک مورد نظر خیلی کمه

در حالت دوم تاپیک فقط چند کامنت میگیره و  به لیست تاپیک های راکد اضافه میشه 

حالا اگر تاپیک های اسپم و تکراری حذف میشد بازدید هر تاپیک بیشتر میشد 

😂😂😂😂😂😂 اون دیگه ته تاپیک مفید بود! جر خورد تمبونم 😐 چشمش زدید 😒

خخخخخخ  چشاشون شوره دیگه نتونستن لباس لاکچری شیکولتو ببینن .  خودم یکی دیگ برات میخرم تو غصه نخور عشقم 😍😍😍😍

همينكه شما رغبتشو داشتي بياي اينجا

خانوما دلشون گرمه اگه نباشن شما ميتونين راجب بارداري و مشكلاتش ايفاي نقش كنيد

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خخخخخخ  چشاشون شوره دیگه نتونستن لباس لاکچری شیکولتو ببینن .  خودم یکی دیگ برات میخرم تو غ ...

نمیخوام

شماها پول ندارید فِیک میخرید از بس بی کلاسید 😒

خودم میرم اصلشو میخرم میکنم تو چشم همتون

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
دقیقا برعکس گفتی چی باعث میشه تاپیک بروز بشه؟ همون بحث در مورد مطلب حالا کی میاد راجب مطلب شما بحث ...

😐😐😐😐😐

حوصله توضیح دادن رو ندارم اصلا

عب نداره تازه عصو شدی؛ اشنا میشی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز