2777
2789
عنوان

شکستگی مهره دو

78 بازدید | 16 پست

پدرم افتاده از چهار پایه و مهره دو شکسته دکترش نوافن و کمربند تجویز کرده گفت اگه دردش خوب نشد بیاد سیمان تزریق کنه خیلی نگرانم

مهره دو بدون تزریق سیمان خوب میشه؟ یا عمل؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای همسرم شکسته بودگفتن یاعمل یا تزریق سیمان ولی قبول نکردیم باکمربند۶ماه رعایت کردخوب شد

دکترش گفت چیزی نیست تزریق سیمان میکنه من ترسیدم چون سنش بالاست گفتم تزریق سیمان نشت نکنه یا عوارض بیاره بعد دکتر گفت حالا نوافن بخوره با کمربند ببنده ببین چی میشه دردش تموم میشه یا نه

پس همسر شما بدون جراحی خوب شد؟ میشه بگید چه کار کردید برای بهبودش

دکترش گفت چیزی نیست تزریق سیمان میکنه من ترسیدم چون سنش بالاست گفتم تزریق سیمان نشت نکنه یا عوارض بی ...

همسرمو چند جابردیم همشون گفتن بایدعمل بشه یاتزریق انجام بشه حتی بیمارستانم بستری کردن روزعمل منصرف شدیم بردیم پیش دکتردیگه که ایشون گفت کمربندببنده بعدسه ماه بیادعکس بگیره اگه جوش خورده بود عمل نمیکنیم هیچ دارویی نداد فقط گفت برادرد اگرخیلی زیاد بود مسکن بخور

همسرمو چند جابردیم همشون گفتن بایدعمل بشه یاتزریق انجام بشه حتی بیمارستانم بستری کردن روزعمل منصرف ش ...

الان ۸ماه گذشته کامل خوب شده باکمربند خودمونم قرص کلسیم گرفتیم براش ولی دکترگفته بودنیازنیس بدنش مقاومه

الان ۸ماه گذشته کامل خوب شده باکمربند خودمونم قرص کلسیم گرفتیم براش ولی دکترگفته بودنیازنیس بدنش مقا ...

چقدر خوب پس امید هست به خوب شدن من خیلی نگرانم اول گفت تزریق سیمان بعد گفت تا پنج شنبه لبین دردش چطوریه خوب شد نیازی نیست همون مسکن و کمربند میخواسنم به دکترش بگم مگه شکستگی دردش دو روزه ساکت میشه!!! فعلا آوردیم خونه و مسکن نوان

فن میخوره و گفته کمربند چهار فنره سافت

ببخشید کمربند همسر شما چی بود؟

هیچ کدوم فقط استراحت حدااقل شش هفته تزریق مزریق و دکتر رفتن الکی فقط بدترش میکنه

منم دقیقا مثل شما فکر کردم سنش بالاست ۸۲ ترسیدم تزریق و عمل اینا رو نتونه تحمل کنه فعلا راه میره و بهش نوافن دادم فراره برم کمربند هم بخرم خیلی نگرانم

چقدر خوب پس امید هست به خوب شدن من خیلی نگرانم اول گفت تزریق سیمان بعد گفت تا پنج شنبه لبین دردش چطو ...

همسرم تایک ماه دردداشت بعددردش کمترشد تا۳ماه سرکارنرفت دکترگفت فقط استراحت کنه بعد۳ماه کم کم کارسبک انجام میداد کمربندشم یه دکتردیگه ازهمین فنریاداده بود که پیش این یکی دکتررفتیم گفت مناسب نیست فرستادپیش ارتوپدبراش ساختن ازبالای شونه تا زیرکمرش کامل میپوشوند

منم دقیقا مثل شما فکر کردم سنش بالاست ۸۲ ترسیدم تزریق و عمل اینا رو نتونه تحمل کنه فعلا راه میره و ب ...

پیش دکتردیگه هم ببرین عمل ریسکش بالاست دامادخواهرم پارسال عمل کرد نتیجش خوب نبود بعداون ۲بارعمل شد مجبورشدن پیچ مهرکنن ماهم بخاطر تجربه ایشون همسرمو نبردیم عمل فقط استراحت کنه راه نره زیاد نشینه که به مهرش فشارنیاد سرچ کنی میاره که چجوری باید بخوابه تااذیت نشه

همسرم تایک ماه دردداشت بعددردش کمترشد تا۳ماه سرکارنرفت دکترگفت فقط استراحت کنه بعد۳ماه کم کم کارسبک ...

ممکنه دکتر یا ارتوپدی که کمربند مناسب براتون درست کرده اسم یا شماره شو بدید ممنون میشم.

پیش دکتردیگه هم ببرین عمل ریسکش بالاست دامادخواهرم پارسال عمل کرد نتیجش خوب نبود بعداون ۲بارعمل شد م ...

دقیقا یکی از آشناهامون هم کمرشو عمل کرده حالا نمیدونم مهره شو بود یا نه ولی کمرشو عمل کرده ویلچری شده با اینگه پیچ و مهره کردن اینا ولی ویلچری شده بیچاره برای همین ما هم ترسیدیم به کمر بابام دست بزنیم گفتیم فعلا با مسکن و کمربند ببینیم چطور میشه

دقیقا یکی از آشناهامون هم کمرشو عمل کرده حالا نمیدونم مهره شو بود یا نه ولی کمرشو عمل کرده ویلچری شد ...

انشالاکه باکمربندخوب میشه عمل ریسکش بالاس دکتربه ماگفت بااستراحت حداقل ۳تا۶ماه طول میکشه تا خوبشه بدون جراحی پیش این دکترم که رفتیم اول گفت جراحی بایدمیکردی اوضاع مهرهات خوب نیس دیدکه ماراضی نیستیم کمربندنوشت

انشالاکه باکمربندخوب میشه عمل ریسکش بالاس دکتربه ماگفت بااستراحت حداقل ۳تا۶ماه طول میکشه تا خوبشه بد ...

دقیقا ما هم راضی به عمل و تزریق نیستیم فعلا نوافن دادم خوابیده دردش شدید نیست

مرسی عزیزم از راهنماییت