2777
2789
عنوان

چاپ کنمم یا چیییی

39 بازدید | 8 پست

من پی دی اف کتاب تست هارو میزنم ولی واقعنن اگه کتاب چاپی بود خیلیی بیشتر میتونسم تست بزنم:)

و با کیفیت بهتر شاید

میشهه تا قیمت ۳ تومن کتاب تست پیدا کرد؟!بعضی هاشونو تک پایه گرفتم گرون میشهه اینجوری فک کنم:/

بنظرتون چاپ کنم همون پی دی اف رو واسه هر فصل چقدر میشه قیمتش؟!

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

چاپ کنی گرون تر درنمیاد؟

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو سایت راسل پرینت قسمت چاپ جزوه

تعداد صفحه و سیمی رو بزن ببین چقدر میشه

من همیشه از اونجا میگیرم کتابامو

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دستگاه چاپ بگیرم چطوره؟!🤣

آره فکر خوبیه😁🤣

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

جدیی؟🤣

آره ما هم داریم خیلی خوب بود ولی حیف که الان کمرنگ چاپ میکنه😐هر چیم به بابام میگم هی امروز و فردا میکنه