2777
2789
عنوان

دعوا کردم

114 بازدید | 6 پست

امروز رفته بودیم دفتر خدمات قضایی.. بعد یه زنه داشت دادخواستو وارد میکرد بهش گفتم اینجا رو اونجوری بنویس اشتباه نوشته، زنه مثل وحشیا داد زد خانوم خودم میدونم اجازه بده کارمو بکنم اگه میخای شما بیا اینجا جای من بنویس

من باز حرفی نزدم دوباره دیدم داره ایراد میگیره و هی میگه نمیشه، باید حتما کد ملی خوانده رو بهم بدی و... بعد دیدم داره داد میزنه، منم صدامو بردم بالا گفتم هوی منم بلدم مثل خودت داد بزنم مواظب حرف زدنت باش ها..

بعد اون گفت اصلا پاشو پاشو برو اونور من با مادرت حرف میزنم با تو حرف نمیزنم.. منم گفتم باشه بابا عقده ای اصلا پرونده مال مامانمه

بعد چندتا جیغ بلند سرش زدم مردم جمع شدن و رئیس دفتر اومد گفت چی شده منم گفتم این خانوم عقده ای بازی درمیاره و اونم جمعش کرد گفت خب اشکال نداره انجامش میدیم و...

خلاصه اعصابم خورد شد امروز... بنظرتون خوب جوابشو دادم جیغ زدم سرش؟ زنه هی میگفت حد خودتو بدون منم هی جیغ و داد میکردم میگفتم خودت باید حدتو بدونی اونجا نشستی کارتو درست انجام بده...

مادرم این وسط هی به زنه میگفت عزیزم قربونت برم اشکال نداره دستت درد نکنه و... 😐اصلا طرف منو نگرفت

خوب کردی

ادم تو اینجور کارا باید سلیطه باشه . اروم باشی جفتک میندازن

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار میکنید این وسط گریتون نمیگیره من احمق گیریه میکنم تو اوج دعوااا غم حقم فنا میشه

📌فروش جا سویچی ،اویز مبایل ، برای وارد شدن به کانال تلگرام بزنید رو لینک نگه دارید بعد باز کردنو بزنیدhttps://t.me/galleryamiran888

چکار میکنید این وسط گریتون نمیگیره من احمق گیریه میکنم تو اوج دعوااا غم حقم فنا میشه

منم قبلا اینجوری بودم الان اصلا گریه ام نمیگیره ولی دستام بدجور شروع میکنه لرزیدن😣عصبی شدم