2777
2789
عنوان

آخ جوووووووووون 😍👶😍👶😍

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 83 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت اصلا نترسیا چشماتو میبندی ولمیکنی جغله رد میاره شیر بخوره بگیر بخواب که از فردا یه خواب راحت ...

ان شاء الله سالم باشه شب نخابیا فدا سرش😍😍

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
ترسو تر ازمن نیست.شب قبل ازشدت ذوق وچشم انتظاری دیگه ترسی تو وجودم نبود اصلا

من سر اولی اینجوری بودم بیخیال و ریلکس اما الان نمیدونم چرا ترسیدم 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

به سلامتی خانمی واسه دخترم دعا میکنی شفا پیدا کنه خیلی درگیریم به خدا ازت خواهش میکنم سر زایمانت دخترمو دعا کنی یه دنیاممنونت میشم دخترم دوسال ونیمه است

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
ان شاء الله سالم باشه شب نخابیا فدا سرش😍😍

ایشالا مگه میشه تباشع این فکرارو نکن راحت بخ اب به ذوق اینکه فردا چشمای خوشگلشو میبینی

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
به سلامتی خانمی واسه دخترم دعا میکنی شفا پیدا کنه خیلی درگیریم به خدا ازت خواهش میکنم سر زایمانت دخت ...

عزیزدلم اگه قابل باشم و آبرویی در درگاه خدا داشته باشم از صمیم قلبم دعاش میکنم😉🌹😘😍🙏

مشکلش چیه اگه دوست نداری نگو اذیتت نکنم 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
چشه عزیزم؟

یه کلیه شو کامل ازدست داده ورفلاکس ادراری داره میخوام معجزه بشه و کلیه ش ترمیم بشه اگه خدابخواد

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
ان شاءالله بسلامتي عزيزم  قدمش پيشاپيش مبارك براي ما منتظرهاهم دعاكن لطفا🙏🏻🙏🏻😍😍😍😍

فدای تو حتما عزیزم بحق همین شب و روزا ان شاء الله سال دیگه این موقع دامنت سبز شده باشه و نی نیت تو بغلت🌺🌸🌺🙏🙏

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
عزیزدلم اگه قابل باشم و آبرویی در درگاه خدا داشته باشم از صمیم قلبم دعاش میکنم😉🌹😘😍🙏 مشکلش چیه ...

قربونت برم یه کلیه شو کامل ازدست داده میخوام دعاکنی کلیه ش ترمیم بشه 😘😘😘

یه کلیه شو کامل ازدست داده ورفلاکس ادراری داره میخوام معجزه بشه و کلیه ش ترمیم بشه اگه خدابخواد

ان شاءالله که بحق فاطمه زهرا تا آخر این ماه عزیز خدا معجزه اش ونشونت میده ودلت شادمیشه 🙏🙏

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...