aye00o مدیر استارتر عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 515 عنوان استرس دارم 37 بازدید | 4 پست بچه ها من دارم مدرسمو عوض میکنم خیلی استرس دارم بیاید کسیو ندارم باهاش حرف بزنم🚶🏻♀️بیاید یچیزی بگید آروم شم مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢 دیروز | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aye00o مدیر استارتر عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 515 نگران نباش جور میشی باهاشون غصه نخور فداسرت تنها نیستم دوتا دوستام هم باهامن دلمم برای بچه های قبلی تنگ میشه یجورایی عذاب وجدان هزینش هم دارم خیلی زیادههه حتی سرویس هم چند میلیون برامون آب میخوره چون خیلی دوره مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 16645 تنها نیستم دوتا دوستام هم باهامن دلمم برای بچه های قبلی تنگ میشه یجورایی عذاب وجدان هزینش هم دارم خی ... خب چرا مدرستو عوض کردی .خلاصه که دانشگاه هم همینطوریه دیگه همیشه که با بچه های مدرسه نیستی دخترجان
aye00o مدیر استارتر عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 515 خب چرا مدرستو عوض کردی .خلاصه که دانشگاه هم همینطوریه دیگه همیشه که با بچه های مدرسه نیستی دخترجان یه مشکلی واسمون پیش اومد ولی بیشتر خودمون قصد داشتیم بریم از نظر دیگه این مدرسه ای که میخوایم بریم عالیه هم خودش هم دبیراش و اینکه غیر انتفاعی هست فقط خیلی دوره مدرسه قبلیم دولتی بود مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢