2777
2789
عنوان

عمل قلب باز

37 بازدید | 9 پست

سلام

راستش خیلی حالم بده من کلا 20سالمه همه ی روزام شده تیره و تار

مامانم باید دریچه میترالش رو جراحی قلب باز کنه واحتمالا باید تعویض شه

منم همش شبا میشینم تا صبح بالاسرش گریه میکنم میترسم یموقع وقتی ما همه خوابیم طوریش بشه نفهمیم

هر جایی میرم هرکاری میکنم توسرمه جراحیش و هی میگم نکنه مامانم از دست بدم😭😭😭همه روزام شده پر از ترس پر از استرس مامانم 53سالشه

شما خودتون یا اطرافیانتون تجربه این جراحیو داشته؟؟

عزیزم حق داری شرایط سختیه برات میدونم ولی لطفا جلوی مامانت گریه نکن و روحیه اش نشکن برای عملش سعی کنید بهش روحیه بدید

خیلییییی ها با سلامتی کامل عمل قلب باز کردن چیزیشونم نشده. با موفقیت تموم شده سنشونم که خوبه کمه مشکلی براشون پیش نمیاد ایشالله چرا خودتو اذیت میکنی اینقد بیشتر مواظب مامان باش

نگران نباش عزیزم داداش من تو سن ۲۵ سالگی عمل قلب باز انجام داد عملش خیلی سخت و طولانی بود

خداروشکر الان حالش خوبه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حق داری شرایط سختیه برات میدونم ولی لطفا جلوی مامانت گریه نکن و روحیه اش نشکن برای عملش سعی کن ...

نه عزیزم اصلا نمیذارم کسی متوجه شه وقتی همه خوابن میشینم کلی اشک میریزم😭💔

نه عزیزم اصلا نمیذارم کسی متوجه شه وقتی همه خوابن میشینم کلی اشک میریزم😭💔

الهی بگردم حق داری عزیزم ولی مطمعن باش عملش به بهترین شکل ممکنه تموم میشه اصلا نگران نباش ما فامیل داریم ۸۰ سال میگفتن بخاطر سنش و بیماری های دیگه اش ریسکه عمل قلب باز گرد هیچییی نشد صحیح و سالم اومد بیرون از اتاق عمل

مامان شما که جوونه خداروشکر نگران نباش اصلا اصلا ایشالله بسلامتی میگذره

الهی بگردم حق داری عزیزم ولی مطمعن باش عملش به بهترین شکل ممکنه تموم میشه اصلا نگران نباش ما فامیل د ...

واقعا نمیتونم لحظه ای از فکرش در بیام همینطور میرم تو گوگل میخونم عوارضش رو خطراتش رو میریزم بهم

واقعا نمیتونم لحظه ای از فکرش در بیام همینطور میرم تو گوگل میخونم عوارضش رو خطراتش رو میریزم بهم

نههه اصلا به چیزا نگا نکن عزیزم تا روز عمل بیشتر حواستونو پرت کنید فقط خودتونو آماده کنید غذا اینا درست کن تو خونه کار کن بزار دل مامانت خوش شه باهم حرف بزنید اصلااا به عوارض اینا نگا نکن الکی الکی میترسونتت

مطمئن باش عملش عالی میگذره عزیزم سعی کن آروم باشی