fadiaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 9 عنوان سن ازدواج 37 بازدید | 6 پست متولد ۸۰ ام. معلمم از نظرظاخری زیبا و قد بلندم اما توی خواستگارایی که دارم توی معیار وانتخاب موندم همش میگم خب ممکنه موقعیت بهتر بیاد یا میگم بزار یک سال دیگه سنی ندارم بنظر تون چه سنی مناسب ازدواجه؟و اینکه طرف مقابلم بهتره چه سنی باشه دیروز | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 6296 منم متولد 80 امو با توجه به شرایط، سبک زندگی و خواسته هام (اینو میگم دوستان نیان بگن دیره) بعد 26 سالگی.. من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.
zahra82_s عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4977 بنظرم بچسب ب نقد ن اونی ک شاید بیاد نیاد ولی اوی ک واقعا سنجیدی بعد قبول کن من الا نقدو رد کردم چسبیدم ب نسیه اونم بع نشد الان حیرانم سرگردانمم
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 6296 برای بقیه چیزامبنظرم الان وقت اشنایی هستباهاشون اشنا شوادم بهتر همیشه هست ولی اگه ببینی یکی معیارهاتو داره چرا که نه؟ پس از اشنا شدن نترساختلاف سنیم بنظرم از همسن تا 5 سال بزرگتر من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.
fadiaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 9 منم متولد 80 ام و با توجه به شرایط، سبک زندگی و خواسته هام (اینو میگم دوستان نیان بگن دیره) بعد 2 ... انشالله چه معیارهایی داری تابحال فکر کردی؟
fadiaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 9 بنظرم بچسب ب نقد ن اونی ک شاید بیاد نیاد ولی اوی ک واقعا سنجیدی بعد قبول کن من الا نقدو رد کردم چس ... انشالله بهترین برات رخ بده خب معیارم چی باشع که پشیمون بعضیها رو میبینم خیلی شوهرشون زیبا وپولداره میگم پس من چیم کمه کمی صبر کنم بهتره یکی میاد با همون ویژگی اما اختلاف سنی بیشتره