2777
2789

از من تو ۲۵ سالگی داره افتادگی پیدا میکنه و خیلیییی نرم و شله 😑😑

متنفرم

(((درخواست ندهههع ای مردک هول مگه نمیبینی متاهلم درخواست ندههههههههه ))) در قلب کوچک من تو چقدر فراوانی ❤️🔗 ( کاربر خانم هستم )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من تو ۲۵ سالگی داره افتادگی پیدا میکنه و خیلیییی نرم و شله 😑😑 متنفرم

ورزش کن

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

کاملا طبیعیه بخاطر مشکلات هورمونی و یا تغییرات وزن میتونه باشه ، اگر درد یا ترشح یا توده سفت مشاهده ...

اگه هورمونا اوکی شن مثله قبل سفت میشه یعن، و نه توده ندیدم

عه مرد بود من اصلا توجه نمیکنم به پروفایلا فک کردن چیزه ج ن س ی گذاشتم اومدن

اره عزیزم مرد بود

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

تو اینجا چیکار میکنی آخهتو اصلا مگه زنی که جواب میدی تو چی میدونی

مال مامانشو ک دیده😅😃😃

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
میخواستم جواب بدم تا اینکه کامنت شما رو دیدم فک کنم در جریان نیستی که نباید تو هر تاپیکی حضور داشته ...

حق با شماست، چون اطلاعات آناتومی دارم نظر دادم،اگر آزرده شدین معذرت میخوام

اگر اون حالت افتادگی نداره نرمال ولی هر روز لباس زیر رو بپوش و سفت ببیند تا سفت وایسه وگرنه افتادگی ...

برای من یکم حالت افتادگی داره اتفاقا بزرگ هم نیست اما لاغرم ۵۲ بنظرت غیر طبیعیه ؟

چو حاکم شود بر دیاری ... در آن نشنوی غیر صوت عزا

ورزش کن

اخه لاغرم یه مدتی هم رفتم ورزش کلا داشت اب میشد شوهرم گفت نرو دیگه

(((درخواست ندهههع ای مردک هول مگه نمیبینی متاهلم درخواست ندههههههههه ))) در قلب کوچک من تو چقدر فراوانی ❤️🔗 ( کاربر خانم هستم )