2777
2789
عنوان

حرفای مامانم

51 بازدید | 6 پست

مامانم دیشب برگشت گفت خواهرت از تو خالت خوشگل ترع

و قد بلند تر میشه

من 15 سالمه تو بلوغم و جوش دارم صورتم پف داره تپلم

خالم هم 17 سالشه و هنوز تو بلوغه

خواهرم 14 سالشع صورتش صافههه و لاغره

من قدم از جفتشون یکم بلند تره

مامانم میگه خواهرت بلند تر میشه

اعتماد به نفسم از دست دادم بنظرتون درست میگه؟ 

تا دو سال دیگه شدیداً تغییر میکنی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ اخه مامانم میگه اون قشنگ تره ولی بقیه میگن من قشنگم

من الان با پونزده سالگیم زمین تا آسمون متفاوتم الانم خوشگلی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

سلام

عکسشون رفته گوگل.

الان از اون جا اومدم توی تاپیک

می خواستن عکسشون پاک بشه.

ممنون

@niniyar

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.