2777
2789
عنوان

آبروم رفت😭😭

180 بازدید | 22 پست

بچه ها من تو یه گپ حدود یک هفته پیش با یه پسری که علوم پزشکی دانشگاهی که من دوست دارم دو سال بعد اونجا درس بخونم می خونه حرف زدیم از معدلش و اینا پرسیدم بعدش همه چی تمام شد دیروز تو گپ هر دو آنلاین بودیم باز یکم حرف زدیم بعد صبح من عکس خودمو گذاشتم پروف بعد عکس پروفمم گذاشته بودم رو مخاطبین من .بعد من خاک بر سر اینو سئو کردم این تو گروه داشتیم حرف میزدیم گفت شمارت بازه منم عکس دادم که نشان دادن شماره برا هیچ کس هست بعد اون عکس فرستاد از پروف من که شمارم باز بود براش البته شمارمو سانسور کرده بود گفتم پاک کن اوکی گفت باشه بعد افراد گپ گفتن برا ما پروفش نمی یوفته برا تو میوفته گفت منو سئو کردی (هی می گفت به من بگو ترم بالایی)گفتم آره ترم بالایی سئو کردم من واقعا نمی دونستم سئو کنم شمارم میوفته براش چون زده بودم برا هیچ کس

الان دوسال دیگه چهرم یادش نمونه بره کل دانشگاه بگه این دختره عاشق من بوده این کارو کرده؟یا شمارمو برنداره یه وقت ؟من منظوری نداشتممم اصلا الکی الکی آبروم رفتتتتتت باد هوا

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در حال بروزرسانی ورژن خود......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورت سیوه ؟ اگر آره تا متوجه بشم و برم دوباره بخونم

الان خوندم اشکال نداره مهم نیست

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛