2777
2789
عنوان

دوازدهم

47 بازدید | 7 پست

بچها من دوازدهم بعد من از یکشنبه تا اخر هفته حالم خوب نیس دوتا دکتر رفتم یکیش ی گواهی داد ک حالش خوب نیس ملاحظه حالش بشه ننوست چن روز همون یکشنبه مامانم برد داد مدیر نبود اما خواهرش معاونمون بود مامانم گفت شاید تا این هفته نتونه بیاد معاون هم گفت مشکلی نی اما گواهی بیاره چهارشنبه هم دوباره امروز دوباره حالم بد شد رفتم دکتر جوری ک سرم زدن بهم بعد گواهی داد برا فردا پس فردا حالا از شانسم باز فردا هم ی سرم دارم باید برم بزنم فردا شاید نرم بعد میخام بدونم بعدا میتونم جبران کنم و جای اعتراض دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا منم دوازدهمم بچه هامون نصف هفته رو هماهنگ میکنن نیان کل دوازدهمای مدرسه مدیر هم هیچی نمیگه، از اونایی که خیلییی هم زیاد غیبت داشتن فقط 0/25 نمره انضباط کم میکنه

Your lips, my lips, apocalypse.. M

بیخیال بابا منم دوازدهمم بچه هامون نصف هفته رو هماهنگ میکنن نیان کل دوازدهمای مدرسه مدیر هم هیچی نمی ...

من بحثم نمره انظباط نی

فردا امتحان عربی دارم بعد میترسم برا مستمر خرداد بخاد لحاظ بده من میتونم یکشنبه بگم ازم بپرسه اما میتریم خیلی از نمره مستمر کم کنه

من بحثم نمره انظباط نی فردا امتحان عربی دارم بعد میترسم برا مستمر خرداد بخاد لحاظ بده من میتونم یکشن ...

مستمر که ما معلمامون همه دارن تاریخ تعیین میکنن که یه امتحان کلی هماهنگ واسه مستمر بگیرن نمره همونو وارد کنن

Your lips, my lips, apocalypse.. M

مستمر که ما معلمامون همه دارن تاریخ تعیین میکنن که یه امتحان کلی هماهنگ واسه مستمر بگیرن نمره همونو ...

اره چهارشنبه جامعه تعیین کرده گفت اگه بعضیا نتونستن بیان شنبه امتحان بدن

اما فردا امتحان عربی دارم بخاطر اینکه وقت نمیکنه از همه بپرسه و میخاد درس بده امتحان میگیره از همه یکشنبه هم من میتونم برم برا پرسش اینا وا اما معلممون جوریه میترسم یهو بگه همون امتحانا. نمره مستمر میزاریم بعد از منم نپرسه