2777
2789
عنوان

حسادت وچشم زخم

42 بازدید | 3 پست

سلام

نیومدم پز بدم و فلان ...میخوام تجربمو بگم یه راهنمایی ازتون بگیرم که چیکار کنم یا تجربه داشتید یا نه..

من پدرم یه خونه ۴ طبقه تقریبا مدرن و یه زمین تجاری و یه باغ و یه ویلا باغ دیگه داره که ارزش قابل توجهی داره..

حالا خداروشکر ولی بارها از افراد مختلف و تو جاهای مختلف شنیدیم پشتمون حرف میزنن فلانی پولداره و ... و اینجور اونجوره یعنی از دایی گرفته تا عمه و عمو همه میگن..

بیشتر این ۳ ۴سال تو چشم افتادیم و خیلی ضرر دیدیم که فکر کنم آثارش باشه

یکی بابام مشکل قلبی گرفت

مامانم تا حد سرطان سینه رفت ولی خوشبختانه رفع شد.

داداشم که اینقد درس میخوند با معدل دیملم ۱۹.۸۷ ۳سال پشت موند و آخدم بزور یه پرستاری آورد در صورتی پزشکی تو شاخش بود و میگفت وفتی میخواد بخونه حالش بد میشه و فلان..

و خیلی حوادث و اتفاقات دیگه...

درسته اصللاا اموال زیادی نیست ولی خوب فامیلای ما یه ماشبن پرایدن بخری چشم میزنن..

الان من خودم کنکوریم از تیر ماه تا الان روزی زیر ۸ نمیخوندم تا ۱۶ ۱۷ هم میرسید مطالعم ولی متاسفانه کلا این یکماه مریضی گرفتم بدجور چون بابام تو یه مجلس پز داده بود خیلی میخونه دقیقا بعدش این حال شدم..

یعنی واقعا چشم زدن اینقد میتونه تاثیر داشته باشه و چطور میشه کاریش کرد؟

شوربختانه هست و واقعیه میشه و ممکنه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.