2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 42 پست
بنده خدا همسرم همه درآمدش رو به من میده فقط به اندازه پول تو جیبی بر میداره

خب برا خودت ک خرج نمیشه خرج خونه میکنی

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

پس چی میخوری

مثلا دیشب یه پیمونه برنج گذاشتم با تن ماهی، هم شام خوردم هم ناهار،امشبم یک کمش مونده بود خوردم

روز قبل کوکوسیب زمینی

روزقبل مرغ

روزقبل دمی گوجه

قناعت میکنم

مرغ رو مامانم با سبد کالا گرفته

گوشت فقط یک کیلوچرخ کرده گرفته بودم قبل اینکه خیلی گرون بشه،نیم کیلوش مونده،خورشتی ندارم،مرغ میریزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارها خواستم برگردم خونواده های وو طرف نذاشتن چون زندگی شوهرم یبار قبل من بهم خورده ینی زن طلاق داده ...

عزیزم میگن زن مردی ک زنش مرده بشو

ولی زن مردی ک طلاق داده نشو

کاش از زنش پرس و جو میکردی ک چرا جدا شدن خوب تحقیق میکردی

الانم هر چی بیشتر بمونی بیشتر ضرر میکنی چی میخونی

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

مثلا دیشب یه پیمونه برنج گذاشتم با تن ماهی، هم شام خوردم هم ناهار،امشبم یک کمش مونده بود خوردمروز قب ...

گفتی وعده غذا ندارم فک کردم کلا چیزی نمیخوری

پس خوبه

اینو باید به اون بالایی بگی که یه سری احمق نون مفت خور خودشون رو براش جر میدن

تنها زندگی میکنی؟

خدا حفظ کنه پدرت رو برات

فداتشم خیلی ممنون انشاالله 🙂 ❤️

من همین یه بابا رو دارم تو شرایطی که تو غربت و دلتنگی مامانم زنگ میزنه دعوام میکنه 🙂

قربون بابام برم که دو روزه زنگ میزنه حالم و میپرسه ولی بعدش کلی گریه میکنم که تو این مدت فقط خونوادم رو داشتم مخصوصا پدرم رو

خونواده شوهرم هیچکدوم بهم زنگ نمیزنن با وجود اینکه تنها عروسشونم بعد گله میکنن و انتظار دارن من زنگ بزنم

روزی بالای 10 بار با تک پسرشون(شوهرم) حرف میزنن چه خواهراش چه پدر مادرش

عزیزم میگن زن مردی ک زنش مرده بشوولی زن مردی ک طلاق داده نشوکاش از زنش پرس و جو میکردی ک چرا جدا شدن ...

بابام یه ماه تحقیق کرد

به سختی جواب بله داد بهشون

بازم قبل عقد بارها تا مرز جدا شدن رفتیم

با خونوادش میومدن خونمون التماس و قسم و قرآن

من حتی طلاها رو پسشون دادم با وجود اینکه بابام میگفت درشون نیار میگم برن طلا بردارن پولشو میدم

ولی التماس خودش و مادرش روانیمون کرد

همیشه اینو گفتم

آشغال یه زن آشغال همه زن ها هستش

ولی جواهر یه مرد جواهر همه مرداس

من زنگ زدم به نامزد سابقشم گفتم سر چی بوده بهم خورده و الکی گفتن سر خارج رفتن که اینو خونواده شوهرم هم بهم گفته بودن

ولی بعدها پیام نامزد سابق شو دیدم تو گوشی شوهرم که گفته بود جان مادر عزیزت دختر مردم رو ناامید مکن سر کادو و عیدی دادن باهاش دعوا نکن 🙂