2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاهلم و دانشجو از طرف همسر چس تومن پول تو جیبی بهم نمیده از طرف پدر عزیزم که درد و بلاش بخوره تو سر ...

بنظرم بابات ک خوبه پس برگرد خونه بابات

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

من مجردم۳۷سالمهوعده های غذایی رو حذف کردمحداقل ۷ تومن خرجم میشهدندانپزشکی و سفر ولباس و گوشت و مرغ و ...

پس چی میخوری

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

دوتومنم پوله،نده سنگین تره

وقتی همسر ش درک نداره پول نمیده بازم به غیرت پدرش که جیب دخترش رو خالی نمیذاره حالا هر چند کم باشه

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...

چقدر مردا خطرناکن

بیشتر از اونی که فکرشو بکنی

مانتو شلوار و شال ست میخرید برام 5 تومن پولشو میداد

الان واسه عید میگرده بدترین و زشت ترین مانتو رو پیدا کنه واسه عهد بوق هستش بگیره برام منم نمیپسندم از مغازه میام بیرون میگه خب امسال این مده بهت هم میاد میگم خیلی ممنون پسند من نیست

من پشیمونم فرهنگیان انتخاب نکردم رفتم پیراپزشکی یعنی مثل چی پشیمونم

اشکال نداره تحمل کن چندوقت دیگ ب درامد میرسی

بنظرم بابات ک خوبه پس برگرد خونه بابات

بارها خواستم برگردم

خونواده های وو طرف نذاشتن

چون زندگی شوهرم یبار قبل من بهم خورده ینی زن طلاق داده

الان خانواده دو طرف با چنگ و دندون زندگی رو نگه داشتن

بارها بابام گفته خودم پشتتم هروقت هر ثانیه حس کردی دیگه نمیتونی ادامه بدی زنگ بزن به خودم فوری میرسونم خودمو (چون از خونوادم 6،7 ساعت دورم شهر غریبم)