2777
2789
عنوان

اعصاب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 68 پست
بقران منم دیوونه شدم پسرم روانیه روانی دست خودش نیسریتالین ریسپریدون میدم خوابش میبره یه کم بهتر میش ...

وای دردمون مشترکه منم کم مونده دق کنم پدرومادرمنم میگن این روانیه 😔

تقریباً مثل نقشه مغزی هست ولی براشون فیلم همزمان میزارن تا با دقت نگاه کنه هروقت تمرکزش بهم بخوره صف ...

شما نتیجه گرفتی ؟؟

جالب بود . تواینستا دیده بودم ولی پسرم نمیشینه که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر منو ناامید کرد گفت بچت ۸سالشه شخصیتش شکل گرفته شاید دارو جواب نده وفایده نداره واینا به منم گفت ...

حتما حتما بهش دارو بده

من روزگاری داشتم

تاپیکهای پارسالم رو بخون

واقعا اذیت بودم

چهار ماه روزی یک دو ساعت میرفت مدرسه

خیلی سختی کشیدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دوباره برنمیگرده؟من پسرم عصبی روانیه واستانه صبر وتحملش وحشتناک پایینه دکار گفت نوروفیدبک فایده ندار ...

والا خیلی تاثیر داره الباه به اینم بستگی داره که چند جلسه بره و کجا بره مثل همه کارا باید طرف مقابل کارش رو خوب بلد باشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
شما نتیجه گرفتی ؟؟جالب بود . تواینستا دیده بودم ولی پسرم نمیشینه که

داداشم رو بردیم آره خیلی بهتر شد البته موقع درس خوندن وقتی می دیدیم حواسش میخواد پرت بشه در قالب بازی باهم بشین پاشو برعکس میرفتیم یا حلقه کمر میزدیم یا می دویدیم تا انرژیش متعادل بشه برای درس هم هر از یک ربع یه دور تخلیه انرژی این مدلی البته برای دو سه دقیقه داشتیم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
حتما حتما بهش دارو بده من روزگاری داشتمتاپیکهای پارسالم رو بخونواقعا اذیت بودمچهار ماه روزی یک دو سا ...

ممنون از اینکه تواین تاپیک هاشرکت میکنین وتجربه تون روبه اشتراک میزارین خدا کمک همه بچه ها کنه حالشون همیشه خوب باشه

داداشم رو بردیم آره خیلی بهتر شد البته موقع درس خوندن وقتی می دیدیم حواسش میخواد پرت بشه در قالب باز ...

چه خوب افرین به صبرتون

من قبلا مثل شمابودم با خلاقیت وبازی پسرم از چندماهگی تا ۳ ۴سالگی همپا بودم بعد همسرم مریض شد درگیری مریضیش شدم بعدم فوت شد دیگه له شدم الان صبر ندارم میگم فقط سکوت باشه وبچه داد نزنه

ممنون از اینکه تواین تاپیک هاشرکت میکنین وتجربه تون روبه اشتراک میزارین خدا کمک همه بچه ها کنه حالشو ...

خواهش میکنم عزیزم

وظیفه انسانیم هست

امیدوارم بچه هامون خیلی زود مثل بچه های عادی بشن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند سالشه ؟چرا قطع کردید چون موثر نبود،؟

ریتالین نصف صبح زودموقع مدرسه میدم نصف ظهر وقتی از مدرسه میاد امااگه یک روز ندم مثل دیوونه ها میشه عصبی میشه جیغ میزنه باهمه همه همه سر جنگ داره تومدرسه کوچه غریبه آشنا فوحش میده همه چی همه چی