2777
2789
عنوان

اعصاب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 68 پست
بیقراری یکجا بند نشدن کارو تموم نکردن وقتی به موفقیت نمیرسه عصبانی میشه همه چیزو پرتاب میکنه حرف هیچ ...

بیش فعال هست عزیزم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقران منم دیوونه شدم پسرم روانیه روانی دست خودش نیسریتالین ریسپریدون میدم خوابش میبره یه کم بهتر میش ...

عزیزم پسر من یک سال و نیم خورد تا بهتر شد

طول میکشه اثر بگذاره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه اتفاقا میگم اگه فلان کارخوبو کنی جایزه همینو میخرم بعدکه میخوام بخرم میگه من مثلا ماشین کنترلی می ...

جایزه رو تعیین میکنی؟ یا میذاری خودش بگه

اگه میذاری خودش بگه مثلا گفت ماشین کنترلی .براش بخر ...چون واقعا بدقولی میشه

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑

عزیزم ببرش نوروفیدبک تقریباً بدون دارو مغزش بعد از چند جلسه تنظیم میشه

دوباره برنمیگرده؟

من پسرم عصبی روانیه واستانه صبر وتحملش وحشتناک پایینه دکار گفت نوروفیدبک فایده نداره فعلا قرص بده ولی تا کی قرص بدم کی قراره بهتر بشه اگه یک روز قرص ندم دیوونه میشه

جایزه رو تعیین میکنی؟ یا میذاری خودش بگهاگه میذاری خودش بگه مثلا گفت ماشین کنترلی .براش بخر ...چون و ...

نه ببین مثلا تولدا جایزه بااونه چون بزرگه.

ولی مثلا ریاصی واملا که خوب گرفت قرارشد جایزه کوچیک باشه ولی زد زیرش ماشین کنترلی خواست

الحمدالله واقعا عصبی هم میشد دادوبیداد میکرد؟

نه پسر من رگه هایی از بیش فعالی داره بیش فعال کامل نیست

الان شما قطع کردی باز خوبه شما بچت رو انی نیستا کی باید قرص بخوره؟

نه عزیزم همچنان میخوره از هشت سالگی شروع کرد دکتر گفته تا ۱۴ سالگی باید بخوره حداقل

من همه راههارو رفتم یک جلسه بردم نقشه مغزی ازش گرفت گفت بیشفعاله همون یک جلسه رو هم طاقت نمیاورد بشد ...

تقریباً مثل نقشه مغزی هست ولی براشون فیلم همزمان میزارن تا با دقت نگاه کنه هروقت تمرکزش بهم بخوره صفحه نمایشش کوچیک میشه سرگرمی جالبیه براش چند جلسه ببرش تا تمرکزش بیشتر بشه و مغزش متعادل

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
نه عزیزم همچنان میخوره از هشت سالگی شروع کرد دکتر گفته تا ۱۴ سالگی باید بخوره حداقل

دکتر منو ناامید کرد گفت بچت ۸سالشه شخصیتش شکل گرفته شاید دارو جواب نده وفایده نداره واینا به منم گفت تا ۱۴ سالگی