2777
2789
عنوان

تربیت فرزند

164 بازدید | 18 پست

سلام. پسر من دو سال و سه ماهشه کامل حرف نمیزنه و فقط کلمه میگه خیلی کتاب میخونم براش ولی خیلی فایده نداره، زیاد پارک میبرمش، سی دی اموزشی براش میذارم ولی افاقه نکرده. مشکل دیگه ای که باهاش دارم این که وقتی میبرمش توی جمع بچه ها دوست داره با دست یه ضربه ای یا سیخونکی بهشون بزنه، واقعا نمیشه همیشه دنبالش برم، جالب اینکه کتک هم میخوره از بزرگترها، نمیشه پارک نبرمش و فقط توی خونه باشه، نمیشه همش هم دنبالش باشم. لطفا راهنماییم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترمنم بیست ماهشه پسرخواهرشوهرم دوسالشه دائم درحال جنگ و گیس کشی هستن.ولی دخترمن خیلی مستقله تا خیلی موهاش کشیده نشه هیچی نمیگه درسکوت از حقش دفاع میکنه.من فقط جداشون میکنم میگم دعوا نکن.اما حرف خیلی میزنه من کتاب میخونم خیلی براش ولی سی دی واینا اصلا.گاهی خاله شادونه میبینه.

اگه دایره لغاتش زیاده نگران نباش

زیاد نگران نباش.مشکل خاصی نداره.

سیخدنکشم برای جلب توجهه میخواد باهاشون بازی کنع.

کتاب داستان زیاد براش بخون.باهاش بازی کن.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

استارتر دقیقا مثل پسر منه پسرت.پسر من 2سالو7ماهشه هنوز کلمه میگه😩 دقیقا منم همه مشکلای شمارودارم

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

عزیزم اینکه بعضی بچه ها دیر حرف میزنن طبیعیهاگه از ۳ سالبه بعد باز هم مشکل داشت ببرش پیش یه متخصص

البته با فرزندت صحبت کن که بچه های دیگه ممکن با این رفتارش آسیب ببینن و این کار خوبی نیست این طور نمیتونی هیچ دوستی پیدا کنی و هرگز احازه نده فرزندت رو دیگران تنبیه کنن اگر نیاز شد خودت این کارو بکن ولی نه بدنی بلکه میتونی براش توضیح بده که به خاطر این کارت مجبوریم همین الان برگردیم خونه

دخترمنم بیست ماهشه پسرخواهرشوهرم دوسالشه دائم درحال جنگ و گیس کشی هستن.ولی دخترمن خیلی مستقله تا خیل ...

بله دایره لغاتش یک ماهه زیادتر شده، از ماه گذشته تقریبا تمام کلماتی که میگم رو تکرار میکنه ویا جایی میشنوه رو میگه ولی نه خیلی واضح مفهوم کلمه رو میگه و بقیه متوجه میشن

زیاد نگران نباش.مشکل خاصی نداره. سیخدنکشم برای جلب توجهه میخواد باهاشون بازی کنع. کتاب داستان زیاد ...

ممنون. این اواخر کمتر باهاش بازی میکنم ولی کتابهای می می نی رو زیاد دوست داره و خیلی براش میخونم

استارتر دقیقا مثل پسر منه پسرت.پسر من 2سالو7ماهشه هنوز کلمه میگه😩 دقیقا منم همه مشکلای شمارودارم

خیلی سخته به خدا خیلی خجالت میکشم از رفتاراش، کسی درک نمیکنه بچه اس و واقعا عمدی توی کاراش نیست

عزیزم اینکه بعضی بچه ها دیر حرف میزنن طبیعیهاگه از ۳ سالبه بعد باز هم مشکل داشت ببرش پیش یه متخصص ا ...

من کلا اجازه نمیدم بقیه دعواش کنن، خیلی براش توصیح میدم ولی گاهی حس میکنم خیلی درک نمیکنه مفهوم حرفمو، خیلی بچه باهوشیه ولی تو این موارد انگار خیلی درکش بالا نیست، فقط هم یه دوست تا بحال پیدا کرده و خیلی هم دوستش داره ولی گاهی اونو هم اذیت میکنه و من خیلی ناراحت میشم میترسم اونو هم از دست بده، چون شاید منم جای مادر اون بودم دوست نداشتم بچم اذیت بشه و ارتباطمو قطع میکردم

من کلا اجازه نمیدم بقیه دعواش کنن، خیلی براش توصیح میدم ولی گاهی حس میکنم خیلی درک نمیکنه مفهوم حرفم ...

چندتا کتاب بهت معرفی میکنم خیلی خوبن حتما بخونشون درخواست دوستی میدم قبول کن الان به کتابخونم دست رسی ندارم فردا یا یه موقع دیگه بهم یاد آوری کن