2777
2789
عنوان

جهیزیه

127 بازدید | 12 پست

فرچه سرویسم ازاین زمینیاس دیواری نیست 🙃سرویسو شستم چندبار اب به کفش خورده الان زنگ زده کل سرویسو رنگ میکنه😔چیکارکنم سرویسمم کفش سفیده خیلی خیلی بدشده همش باید جرمگیر دستم باشه

یماه ازش استفاده دارم میکنم اینجوری شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنس پلاستیک pvc بگیر

فلزی همینه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚ایرانی بودن این روزا یه جور دیگه ای بهم میچسبه😍سر همه ی هم میهنان میهن دوستم سلامت😘 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

😔تازه خریدم جهیزیمه دوماه کمترجهیزیموچیدم اومدم خونم

کاریش نمیشه کرد

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

برای منم جنسش رزین بود رنگشم مشکی همششش تیکه تیکه شد رنگش هر سری میرم میشورم ریز ریزای سیاه چسبیده ب ...

😤حالم گرفتس 😫باید دیواری بخرم کل سرویسم ب قنا رفته