2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مول بهش ميگن مادرم چند سال پيش باردار شده بود و اينجورى بود به سختى سقطش كرد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
من اولین بار که باردار شدم بچه خوره یا همون مول بود که کورتاژ کردم اگه زود کورتاژ نشه به جاهای دیگه ...

موجودزندس؟ازکجامیاد؟

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
نه عزیزم تو شکم ادم بوجود میاد ورشد میکنه وبچه رومیخوره و باعث سقط میشه

عزیزم کاملا اشتباه گفتین 

اصلا علمی نیست اینی که شما گفتین

اصلا بچع ای درکار نیست و به جای بچه مدام جفت داره تو رحم تکثیر میشه 

مثل بافتهای سرطانی

و بزرگ میشه که به طبع شکم هم بزرگ میشه

و درقدیم چون سونوگرافی نبودی وسواد درست ودرمون نداشتن بعد از زایمان میبنن بچه ای نیست و فقط جفته 

که هیچی به عقلشون نمیرسیده ک میگفتن جفت بچه رو خرده

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
کی بچرو میخوره بعده دوتا شکم زاییدن تازه میشنوم.  برام بگید چیع ه تا منم روشن شم

کم پیش میاد عزیزم اما هست ووجود داره تو شکم ادم بوجود میاد قدیمی ها میگن وقتی مرد خسته باشی خیلی ونزدیکی داشته باشه وباعث بوجود اومدن مور میشه که بچه ای بوجود میاد رو میخوره وازش تغذیه میکنه وبسختی سقط میشه

عزیزم کاملا اشتباه گفتین  اصلا علمی نیست اینی که شما گفتین اصلا بچع ای درکار نیست و به جای ...

نمیدونم والا تاحالا تجربش نداشتم اما عمه ی همسرم این مشکل وداشت ودکتر بهش گفت که بچه خوره بچت وخورده ونیست نمیدونم والا

عزیزم کاملا اشتباه گفتین  اصلا علمی نیست اینی که شما گفتین اصلا بچع ای درکار نیست و به جای ...

آره من تا چند روز چند تا سونو رفتم سایزش هر روز بزرگ تر از روز قبل میشد خیلی ترسیده بودم فکر میکردم یه هیولا توشکمم دارم