لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 625 عنوان کم کاری تیروئید 69 بازدید | 10 پست سلام دیروز آزمایشم زده تیروئید ۹گفتن من کاری یهو اینجوری شد .دکتر زنان دارو داد همون قرص ناشتا صبح دوز ۵۰گفت تا ببری عدد .میگم کسی بوده این دارو حال ادمو بد نمیکنه؟ خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻 دیروز | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
64niniya عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1081 نه عزیزم من دو ماه آخر بارداری کم کاری گرفتم همون قرصم میخوردم هیچ عوارض و حال بدی ام نداره
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 625 برو پهلوی فووق تخصص غدد بله منتظرم همسرم حقوق بگیره تا شنبه برم خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 625 نه عزیزم من دو ماه آخر بارداری کم کاری گرفتم همون قرصم میخوردم هیچ عوارض و حال بدی ام نداره دوز۵۰؟ خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
amirisara عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 6750 بله منتظرم همسرم حقوق بگیره تا شنبه برم ببین زنان میتونه دارو بده اما کم کاری مال فوق غدده.خودم قبل داشتم توی بارداری بعد با دارو برطرف شدممکنه سونوی تیروئید هم بنویسه براتون
64niniya عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1081 دوز۵۰؟ آره ولی من نصف میخوردم البته بستگی داره کم کاری در چه حد باشه مال من عددش فکر میکنم بین ۴ و ۵ بود
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 625 ببین زنان میتونه دارو بده اما کم کاری مال فوق غدده.خودم قبل داشتم توی بارداری بعد با دارو برطرف شدمم ... درسته دکتر زنان گف باید بری غدد خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 625 آره ولی من نصف میخوردم البته بستگی داره کم کاری در چه حد باشه مال من عددش فکر میکنم بین ۴ و ۵ بود برا من ۹ خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
لیلاترین_لیلای_شهر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 625 ممکنه از حرص و جوش باشه؟ من یک مدت آرامش نداشتم خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻
64niniya عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1081 ممکنه از حرص و جوش باشه؟ من یک مدت آرامش نداشتم مال من به خاطر بارداری بود بعدشم خوب شد حالا دیگه نمیدونم عزیزم معمولا یه دوره دارو میدن بعدش دوباره آزمایش میگیرن ببینن از بین رفته یا نه ولی چیز نگران کننده ای نیست