2777
2789

خوردن گین آپ بزرگ ترین اشتباه عمرم بود

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوردن گین آپ بزرگ ترین اشتباه عمرم بود

چرا

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
من دیدم تو بعضیا برگشت هم داشته باشه ب وزن اولت برنمیگردی

من گین اپو خوردم فقط شکم بهم میداد همیننننن بعدش برگشت

یکی دسگ بود گلکسی فت بود خوردم صورتم شده بود عین چییییی تپپپپپل پاهامم اینام تپل شده بود یکم ولی همشون برگشت پشت پام ترک خورد یکم

معجون بوعلی سینا رو خیلی دیدم خوردم میگن برنگشته ولی اونم میترسم خیلی دو دلم این دفعه مرض بگیرم

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

چرا

یک جوری صورتمو داغون کرد ۳ساله میگذرع هنوز نتونستم درستش کنم

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

چرا

خیلی عوارض داره و بعد از قطع مصرف هم به حالت قبل برمیگردی

من خودم ورم پا و پا درد معده درد و مشکل کبدی و جوش پوست از عوارضی بود ک واسم داشت

دوسال پیش استفاده کردم هنوز عوارضش باهامه

چرا اصلشو گرفته بودی؟

ارع اصل بود

من تو عمرم اسم این قرص را نشنیده بودم بعد تو یه گروهی دیدم میفروشن بدون اطلاع سفارش دادم همه مشتاقانه منتظر بودن برسه دستشون بخورن میگفتن چند دوره خوردن عوارض نداره به دست منم رسید ولی هنوز از کارتون تیباکس بازش نکردم چون تازه از عوارضش توی نی نی سایت خوندم البته من برای خودم نمیخواستم برای بچه ی ۹ سالم خواستم حتی به فروشنده گفتم برای ۹ سال عوارض نداره گفت نه

بعدا فهمیدم زیر ۱۸ سال نباید بخورن

باز گفتم بدم به همسرم بخوره ولی اصلا دلم راضی نمیشه میگم همین طوری بندازم سطل آشغال بره

شمام جوش زدی؟

معدم هیچ داغون شد

به حالت قبل هم برگشتم

و صورتمم از دست دادم

پنصدهزارتا جوش و لکه دراومه