2777
2789
عنوان

به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 24 پست
خیلی بی زبونم خیلی از خودم بدم میاد😐

چند جلسه مشاوره برو

چهار دفعه جواب این آدمارو بده کم کم یاد میگیری

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی روی مرخصی رفتن حساسه

مرخصی حقته

بیخود که حساسه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بعضیا عقده دارن منم یجایی کار میکردم به همه چیز کار داشت و نظر میداد چهار دفعه جوابش رو دادم لال شد ...

من نمیتونم کارم بیام بیرون

اون سری به یکی از همکارا تصادف کرده لنگ میزنه تیکه میندازه،کلا به همه تیکه میندازه

من نمیتونم کارم بیام بیروناون سری به یکی از همکارا تصادف کرده لنگ میزنه تیکه میندازه،کلا به همه تیکه ...

تنها راهش اینکه جوابشو بدی یا مثل خودش کنایه بزنی

مرخصی حقتهبیخود که حساسه

مرخصی که بری کلی تیکه میندازه که اره رفتی دنبال خوشی و اینا اینا به کنار بگه به جهنم

اینکه عیب ظاهریتو جلوی بقیه به روت بیار برای اولین بار ناراحت شدم

چطوری یاد گرفتی؟؟من بهش گفتم پس شما مرخصی منو تااید کنید یه چند روزی دارم میرم جراحی دیگه هیچی نگفت

ببین همه چی ب خانواده برمیگرده من مامانم خیلی ساده است بابام اما برعکس جوری جواب میده کسی جرعت نداره باهاش هم کلام بشه حالا از شانس گند من اخلاقی با مامانم رفته همش فکر میکنم نباید کسی ناراحت کنم جوری بود که اگر کسی بهم بی احترامی میکرد باز این حق رو به خودم نمیدادم که من متقابل جبران کنم اما اینقدر تو این جریان ها اذیت شدم تا الان رسیدم به آدمی که برای خودت ارزش قائله شما هم اگر بخوای یاد میگیری شاید اولش عذاب وجدان بگیری ولی بعد ها ازش لذت هم میبری

مرخصی که بری کلی تیکه میندازه که اره رفتی دنبال خوشی و اینا اینا به کنار بگه به جهنماینکه عیب ظاهریت ...

بگو بله رفتم مرخصی حقمه شما چرا ناراحتی

شماها جوابش رو نمیدید پررو شده نیازه یکی بزنه تو دهنش