mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1789 عنوان عدد بتا چرا کمه 47 بازدید | 9 پست من الان هفته پنجم هستمیعنی ۳۷روز از اخرین پریودیم میگذرهاینم بگم دوره هام ۲۵روزسهشت روز پیش بتام۱۹بودهامروز شده ۶۸کم نیست؟کسی میدونه چرا؟ امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!! امروز | 17:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhnr عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 55 بله خیلی داره کم بالا میره معمولا اوایل بتا خیلی بالاستاصلا سونو شدی؟
mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1789 فک کنم بارداری سالم نیستدکتر نرفتی؟ الان دارم میرم امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1789 بله خیلی داره کم بالا میره معمولا اوایل بتا خیلی بالاستاصلا سونو شدی؟ نه اصلا امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1789 درد نداری؟ نه اصلا امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1789 کمه احتمالا پسره یا لقاحت دیر انجام شده دعا کن منم مادرشم انشالله امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
reyhnr عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 55 نه اصلا تو هفته پنجم معمولا ساک حاملگی تشکیل شده، یه سونوی ترانس واژینال بشی همه چی مشخص میشه.