bararihadiseh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 11 عنوان اتو مو 124 بازدید | 22 پست اتو مو کوئین HS740 گرفتم هین استفاده بدنش خیلی داغ میشه مشکلی داره امروز | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مورگانا_ عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 2065 تنظیم حرارت نداره؟ دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب، پیشی و قهوه☕میتونین تو تاپیکهای مربوط به کنکور تجربی تگم کنین💖
bararihadiseh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 11 تنظیم حرارت نداره؟ داره از ۱۴۰ تا ۲۳۰ میشه دما رو تنظیم کرد
مورگانا_ عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 2065 داره از ۱۴۰ تا ۲۳۰ میشه دما رو تنظیم کرد بذار رو ۱۷۰ تا ۲۰۰اگه نازکه موهات پایینتر، اگه وز و ضخیمه بالاتر دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب، پیشی و قهوه☕میتونین تو تاپیکهای مربوط به کنکور تجربی تگم کنین💖
bararihadiseh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 11 بذار رو ۱۷۰ تا ۲۰۰اگه نازکه موهات پایینتر، اگه وز و ضخیمه بالاتر میزان روی ۱۷۰ بدنه خارجی خیلی گرم میشه در حدی که دستو میسوزونه میخوام بدونم عادیه آنقدر بدنه گرم میشه یا مشکل داره ؟
bararihadiseh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 11 مگه درجه بندی نداره.از منم کوئین هست. شما کدوم مدل را خریداری کردید؟
bararihadiseh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 11 Hs740دو سال پیش منم این مدل را خرید چند روزه رسید دستم بدنه اتو خیلی داغ میشه برای شما هم اینجوریه؟
مورگانا_ عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 2065 میزان روی ۱۷۰ بدنه خارجی خیلی گرم میشه در حدی که دستو میسوزونه میخوام بدونم عادیه آنقدر بدنه گرم میش ... نمیدونم حقیقتااگه دوروبر دمای ماکسیممه فک کنم عادی باشه دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب، پیشی و قهوه☕میتونین تو تاپیکهای مربوط به کنکور تجربی تگم کنین💖
yebgsbwgbwg عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 165 منم این مدل را خرید چند روزه رسید دستم بدنه اتو خیلی داغ میشه برای شما هم اینجوریه؟ من حضوری خرید کردم.
bararihadiseh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 11 من حضوری خرید کردم. من آنلاین خرید کردم ولی گارانتی داره برای شما هم حین استفاده بدنه داغ میشه یا فقط برای من اینجوریه
yebgsbwgbwg عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 165 منم این مدل را خرید چند روزه رسید دستم بدنه اتو خیلی داغ میشه برای شما هم اینجوریه؟ ببین اتوی موی منم دستش گرم میشه .نه به اون شدتی شما میگید.شاید به خاطر این هست که درجش رو زیاد بالا نمیبرم
bararihadiseh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 11 ببین اتوی موی منم دستش گرم میشه .نه به اون شدتی شما میگید.شاید به خاطر این هست که درجش رو زیاد بالا ... میتونید یک بار درجه رو بالا ببرید ببیند داغ میشه یا نه بهم اطلاع بدید که اگه فقط برای من مشکل داره مرجوع کنم
yebgsbwgbwg عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 165 میتونید یک بار درجه رو بالا ببرید ببیند داغ میشه یا نه بهم اطلاع بدید که اگه فقط برای من مشکل داره م ... اتفاقا الان داشتم همین رو امتحان می کردم.خیلی داغ شد.