خانم_معلم۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 391 عنوان به شوهرم چی بگم 78 بازدید | 5 پست دارم میرم مشاوره هزینه هاش هم که سنگینه نصف حقوقم میره بابتش نصف دیگه هم قرعه کشی و قسط قشنگ خالی میشمشوهرم ماهانه یک میلیون بهم میده بهش گفتم پول بدهمیگه حقوق داری کهتازه اون یه تومنم نباید بدم امروز | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gitaa20 عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 3200 حب همینایی که اینجا نوشتی رو براش بگو _صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠
خانم_معلم۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 391 حب همینایی که اینجا نوشتی رو براش بگو نمیدونه تراپی رو نمیخوام بگم میگه مگه دیونه ای
satin عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 7340 دوتا پرچم قرمز گنده تو همین تاپیکت جمع شد مردی که تو این دوره مشاوره گرفتن رو نه تنها تایید و تشویق نکنه بلکه بگه دیوانه ای و بگه حقوق داری منچرا پول بدم . ترسناکه سریع بشین صحبت کن و درباره مسائل مالی و مسولیت هاش و دیدگاه ها به تفاهم برسید
yekadammamoli عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2687 دوتا پرچم قرمز گنده تو همین تاپیکت جمع شد مردی که تو این دوره مشاوره گرفتن رو نه تنها تایید و تشوی ... با ایشون موافقم این نمیتونه همسر خوبی باشه براتاگه یک روزی به هر دلیلی درآمد نداشته باشی میفتی تو درد سر تکلیفت باهاش معلوم کن لطفا براعاقبت بخیری من یک صلوات بفرستین مچکرم😘