2821
2789
عنوان

هفت چاکرا

132 بازدید | 9 پست

بچه ها چند وقته دارم مدیتیشن و اینا انجام میدم بنظرم خیلی خوبه اصلا ادم لذت میبره شما ها جاکراهاتو فعاله چه فواید هایی براتون داشته

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

بیشتر توضیح بده

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر توضیح بده

دیدی بعضی وقتا نمیتونی عاشق بشی یا کسی رو ببخشی یا نمیتونی رک حرفتو بزنی خجالتی ای بخاطر بسته بودن چاکرا هاته هفتان چاکرای اول تو لگنه ریشه که قرمزه . دومی زیر نافه که جاکرای جنسی و لذت . سومی بالای نافه که چاکرای اعتماد به نفس و ایمان به خودته چهارمی چاکرای قلبه برای دوست داشتن . دوست داشته شدن پنجمی گلوعه که بتونی راحت حرف بزنی بدون ترس ششمی چاکرای چشم سومع هفتمی چاکرای سره

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز