سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه من به پسر ۱۹ سالم که عمل آپاندیس کردم راستش من وقتی ۱۸ سالم بود بهمن ماه درد های خیلی شدیدی میومد و نمیزاشت شبا بخوابم جوری بود که نمیتونستم بخوابم بشینم راه برم بزور خودمو تا دکتر میبردم به زور آمپول و اینجور چیزا خودمو خوب میکردم رفتم سونو و گفتن مشکلی نداری و نرماله اونقدر شدید نیست فعلا میتونی بری و بچرخی تا به سن ۱۹ و بازم دقیقا بهمن ماه دلدرد شدید گرفتم بعد از خوردن غذا و ایندفعه اصلا تحمل نداشتم بزور شبو روز کردم و رفتم بیمارستان و بستری شدم و عملم کردن صبح عمل درد داشتم و فقط با تزریق مسکن خوب میشدم بلند شدن برام سخت بود دلم چیزی نمیخواست و حالت تهوع داشتم ولی هر روز بهتر میشدم روز دوم میتونستم حرکت کنم و این حرکت باعث میشد من بهتر و بهتر بشم روز سوم مرخص شدم و اومدم خونه به مدت یک هفته بازم دارم میگم من هروز خیلی بهتر میشدم همیشه راه میرفتم تا خوب شم و خیلی تاثیر داشت خلاصه که گذشت و گذشت روز پانزدهم رفتم و بخیه هامو کشیدم یکمی سوزش داشت ولی زود تموم شد و بعدش نه دردی نه سوزشی نه هیچی راحت اومدم خونه و تموم شد خلاصه که عمل سختی نبود ولی راحتم نبود حتماً اگه آپاندیستونمشکل داره ببرید و خوبش کنید ندارید عفونت کنه آپاندیس من در مرحله تورم بود و هاد امیدوارم همیشه سالم باشید اگر طولانی بود شرمنده خواستم تجربه خودمو بهتون بدم موفق باشید