heliawwe مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1061 عنوان با یکی 39 بازدید | 5 پست اشنا شدم بد اون فکر میکنه تو رابطه ایم با هم یه بار رفتیم بیرون بد دوستمم بود این هی میگفت دوستتو بپیچون تنها بیا بد هی ام میگه بیا بیرونمن چیکار کنم ازش خوشم نیومد هنوز به اکسم فکر میکنم 🥲 امروز | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nika_138 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 146 بهش مستقیم لگو ملکه اقیانوسم اکانتم تعلیق شد،حس ششم،به کنکوری ها کمک میکنم کنکوری هستی درخواست بده کمکت میکنم:)دانشجو پزشکی،کورد✨
نفس_مانی عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 962 باهاش ادامه نده دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود (N ❤ B)
nika_138 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 146 میتونی بگی من میخوام کنکور بدم یا کلا آزمون استخدامی بدم یا درس دارم یا میخوام برم سرکار یا خانوادم مخالفن که با پسر صحبت کنم یا خانوادم فهمیدن با تو درارتباطم ناراحتن پس بهتره ادامه ندیم ملکه اقیانوسم اکانتم تعلیق شد،حس ششم،به کنکوری ها کمک میکنم کنکوری هستی درخواست بده کمکت میکنم:)دانشجو پزشکی،کورد✨
heliawwe مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1061 میتونی بگی من میخوام کنکور بدم یا کلا آزمون استخدامی بدم یا درس دارم یا میخوام برم سرکار یا خانوادم ... بگم واسه کنکور دارم درس میخونم تمرکزم بهم میخوره نمیخام فعلا تو رابطه باشم؟چون این خیلی جدی گرفته یه خانم کوچولو موچولیی راه انداخته بیا ببین 😐
nika_138 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 146 بگم واسه کنکور دارم درس میخونم تمرکزم بهم میخوره نمیخام فعلا تو رابطه باشم؟ چون این خیلی جدی گرفته ... اره خوبه کلا یه بهونه بیار کات کنواییی🤣🤣🤣🤣 ملکه اقیانوسم اکانتم تعلیق شد،حس ششم،به کنکوری ها کمک میکنم کنکوری هستی درخواست بده کمکت میکنم:)دانشجو پزشکی،کورد✨