2777
2789
عنوان

سردرد دخترم

86 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دخترم ۱۲ سالشه دو سالی میشه که سردرد مداوم داره،یعنی هر روز میگه سرم درد میکنه واقعا دیگه بریدم،نمیدونم چکار باید بکنم،mriداده،سی تی داده،عکس رادیو لوژی از سر،هیچکدام مشکل نداشته خدا رو شکر

دکتر گوش و حلق و بینی،چشم پزشک،مغز و اعصاب بردم،خوب نمیشه

لطفا اگر کسی راهنمایی و کمکی میتونه به بکنه،بچم خیلی درد داره😔

سینوزیت نداره ؟

دو سال پیش تابستون رفت کلاس شنا،با موی خیس با ماشین بر میگشتیم خونه،از پاییز شروع شد سردردهاش،که بردمش دکتر گفت سینوزیت هست دو سه دوره دارو خورد حتی امسال هم بردمش دوباره سی تی گرفتن ازش گفت مشکل برطرف شده،ولی نمیدونم این درد لعنتی چیه که با قویترین مسکنها هم خوب نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال پیش تابستون رفت کلاس شنا،با موی خیس با ماشین بر میگشتیم خونه،از پاییز شروع شد سردردهاش،که برد ...

منم یه بار شدیدا سنوزیت شدم وانتی بیوتیک خوردم ورفع شد ولی بعد اون کلا یه باد بخوره به پیشونیم سردرد میشم تا یه مدت یا به صدا حساس شدم صدای بلند وتوجمع باعث سردردم میشه بعد حموم موهام خیس بمونه باز سردرد میشم ...حتی تو بهار وتابستونم اینجوریم کلا باید مواظب باشم باد به پیشونیم نخوره یا موهام خیس نمونه دقت کن اگه دخترشمام اینجوریه اینارو رعایت کنه

منم تو همین سن یه دو سه سالی همینجور بودم .دکتر میگفت سینوزیت هست .ولی من فکر میکنم از دوره ی بلوغه چون تغییر هورمون داره و دوره ایی هست که توش تنش و استرس و عصبانیت زیاده . .