2777
2789

سلام بچه ها دارم خل ميشم از خستگي و مريضي اخه چطوري برنامه ريزي ميكنين تجربه هاتون رو بياين بگين توروخدا چطوري بايد زندگي كرد هر يكساعت بايد پاشي شير خشك بدي جا عوض كني😢😢

بچه داری یعنی ب داری.از من ۲۶ ماهس هنو شبا پا میشم شیر اب میدم دستش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام .من نوزاد نداشتم ولی خواهرم که کوچولو بود یادمه .چقدر گریه میکرد .تا چهل روز گریه کرد نذاشت شبا بخوابیم .خیلی رو مخ بود .وای دیگه از بچه دلزده شدم از اون موقع .یادم بهش میفته بدنم میلرزه .خخخ.

من دوتاس چی میگی آخه تازه امروز ترخون گرفتم خشک کنم 😂😂😂

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 

برای من دوران بی نهایت وحشتناکی بود، 6 ماه شب تا صبح بیدار بود، خواب هم اگه معرفت مدل خرگوشی بود، 10 مین میخوابید بیدار میشد، ولی گذشت، الان همون کوچولوی بی خواب شده مثل یک خرس کوچولوی تنبل که عصرها 3 ساعت پشت سر هم میخوابه، میگذره عزیزم، فقط همین رو میتونم بگم، صبر کن و سخت نگیر

پسر من الان 5 سالشه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

بچه داری مخصوصا بچه کوچیک یعنی توان باید بالا باشه وگرن باید با شلختگیت بی نظمی خونه غر غر شوهر به خاطر غذا نپختن ... شونه نکردن مو عدم مسواک زدن لباس های بدون اتو کنار بیای

فقط ی راه داره میشه دوپین کنی برو امپول تقویتی دکتر بده بزنی من همچنان میزنم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

سعی کن روحیه داشته باشی، شاد باشی، هرچی بیشتر غر بزنی بدتر فرسوده میشی، این تجربه منه، گاهی میگفتم کاش فقط یک ربع پشت سر هم میخوابید، ولی گذشت اون دوران

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

یعنی یادش میوفتم بدنم میلرزه وای خدا چققققدر سخت بود تازه من سزارینم بودم زخمم عفونت کرد دندون درد شدید داشتم باید عصب کشی میکرذم بعد 1ماه از زایمان سنگ صفرا گرفتم یعنی من یه ور عر میزدم از درد سنگام بچه یه ور... خدا میزدم تو صورتم جیییغ کلا به .... خورذن افتادم بسییییار دوران سختی بود واسم.. خدا همین یکی رو واسم حفظش کنه دیگه کلا بچه نمیخوام به هیچ وجه به هیچ وجه