2777
2789
عنوان

خواهر

53 بازدید | 11 پست

خواهرم نزدیک ۴۸ سالشه بعد دوستم پسر برادرش فوت شده بود تو شهر بودیم با خواهرم گفتم برم پیشش تسلیت بگم بعد دوستم تو حیاط خونش درخت میوه داره در حیاطشون باز بود من دستشویی داشتم رفتم تو دستشویی داخل حیاطی خواهر هم وایساده بود بعد از دستشویی اومدم بیرون دیدم خم شده پایین داره میوه درخت زنه رو میچینه پشتش هم سمت دوستم دوستمم بنده خدا میگه بفرمایید؟ خواهرمم میگه الان میام دوستمم تا حالا خواهرمو ندیده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت حلال و حرام رعایت میکنه؟

خیلی رو وسایلاش حساسه نفرین میکنه کسی میبره ولی خودش بی اجازه چیزای همه رو میبره یه پسر م داره اونم چیزای این و اونو خراب میکنه کسی چیزی میگه ناراحت میشه

ای کاش قبلش میگفتی میریم اونجا ازاین کارها نکنی ها خیلی زشته بخاطر یه خوراکی آبروریزی نکنی ها

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید

آخه زن ۵۰ ساله زشته بگی میگمم ولی گوش نمیده

چی بگم خدا کمکتون کنه ولی همیشه بگو اگه قبول نکرد دیگه تا اونجا که ممکنه تو اینجور جاها باهاش نرو

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید