2821
2789
عنوان

لک لانه گزینی

195 بازدید | 16 پست

بچه ها من بی بی رو هفته پیش پنشنبه گذاشتم و مثبت شد. یکشنبه هم رفتم ازمایش اونم مثبت بود. هیچ علائمی نداشتم اونموقع. همشم منتظر لک لانه گزینی بودم ک چیزی ندیدم اونموقع. امروز همش رحمم تیر میکشید (فک میکنم از سمت تخمدان راست بود. اگه اجزای داخلی بدنمو اشتباه نگرفته باشم!)، الان رفتم دسشویی متوجه لک شدم ک بنظرم همون لانه گزینی با توجه ب نشونه ها. سوالم اینه ک چرا انقد دیر. اگه سیکلم 30 روزه هم باشه دو روز تاخیر داش اونم بعد ازمایش مثبت. طبیعیه این؟ اخه معمولا اکثرا از رو همین نشونه میفهمن باردارن ولی من اول فهمیدم باردارم بعد، چن روز بعد لک رو دیدم 😕 

کنار تو درگیر آرامشم . . .

لک لانه گزینی قبل از مثبت شدن آزمایشه عزیزم. الان لکه بینی داری. به دکترت بگو بران دارو و شیاف میده و استراحت کامل باش

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک لانه گزینی قبل از مثبت شدن آزمایشه عزیزم. الان لکه بینی داری. به دکترت بگو بران دارو و شیاف میده ...

اره تازه اولین بار بود. از ظهرم همش تیر میکشید اون قسمت. البته بدجور نه ها، معمولی

اره تازه اولین بار بود. از ظهرم همش تیر میکشید اون قسمت. البته بدجور نه ها، معمولی

عزیزم سه ماهه اول خیلی مهمه. هر گونه تغییر و مشکلی رو سریعا با پزشکت در میون بذار

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
عزیزم سه ماهه اول خیلی مهمه. هر گونه تغییر و مشکلی رو سریعا با پزشکت در میون بذار

اون ک اره. میرم حتما. 

شما فکر میکنید اینکه لک رو بعد از مثبت بودن ببینیم عجیبه و ممکنه مشکلی باشه؟

اون ک اره. میرم حتما.  شما فکر میکنید اینکه لک رو بعد از مثبت بودن ببینیم عجیبه و ممکنه مشکلی ...

عزیزم اگرم لکه بینی باشه سریعا با شیاف و استراحت کنترل میشه . نگران نباش گلم😊😊😊

عزیزم لکه بینی تو خیلی از بارداری ها رخ میده.اگه ادامه داشت باید شیاف یا آمپول استفاده بشه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم اگرم لکه بینی باشه سریعا با شیاف و استراحت کنترل میشه . نگران نباش گلم😊😊😊

من الان سر خود ی شیاف بذارم اشکال داره بنظرتون؟ اخه بدیس اینه صبح باید برم سر کار. بعدش وقت دکتر بگیرم ک حالا فردا بذاره یا دیرتر. نگران شدم 😯😢

من الان سر خود ی شیاف بذارم اشکال داره بنظرتون؟ اخه بدیس اینه صبح باید برم سر کار. بعدش وقت دکتر بگی ...

عزیزم سر خود که نباید کاری کنی. شیاف رو باید دکتر بنویسه. به هر حال شیافش هورمونیه و سر خود نباید استفاده کنی. شاید اصلا لازم نباشه. تازه بهت علاوه بر شیاف قرص هم ممکنه بده. همیشه شماره موبایل پزشکت رو بگیر که بتونی باهاش تماس بگیری. 

عزیزم سر خود که نباید کاری کنی. شیاف رو باید دکتر بنویسه. به هر حال شیافش هورمونیه و سر خود نباید اس ...

اخه من هنوز نرفتم دکتر. قبل بارداری پیش ی دکتر میرفتم برا ازمایشات قبل بارداری. این چن روز داشتم فکر میکردم با همون دکتر ادامه بدم یا دکترمو عوض کنم. دیگه قرار بود امروز فردا برم

اخه من هنوز نرفتم دکتر. قبل بارداری پیش ی دکتر میرفتم برا ازمایشات قبل بارداری. این چن روز داشتم فکر ...

حالا نگران نباش عزیزم. انشالله که مشکلی نیست. 😊😊😊😊

وای من خیلی نگران شدم الان. اولش گفتم لک لانه گزینیه حتما. ولی الان خیلی میترسم. میترسم خدا همونجور ک راحت بهم دادش راحتم ازم بگیره. من تو ماه اول و با اولین اقدام باردار شده بودم 😢