2777
2789
عنوان

وایی چیکار کنم

85 بازدید | 11 پست

میریم دستشویی کف دمپایی خیسع و تو حیاط راه میریم

بعد شب شده بود حیاط خشک بود

خواهرم اومد لباساش ک تازه شسته بود انداخت بند که بند لباسی پوکید لباسا ک خیس بود افتاد کف حیاط

بعد نکرد لباسا رو بشوره لباسا رو برداشت همش رو انداخت رو بند اونیکی

الان بند لباسی نجسه؟😭یا من حساسم؟

نجسی رو نمیدونم ولی کثیفن دوباره بشور

لباسای خواهرم بود انداخت بند خشک شد برد داخل

من الان رو بند لباسی حساس شدم

هر کار کردم اومدم بند رو بشورم نشد 😭 الانم مامانم لباسام رو شسته انداخته رو بند 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لباسای خواهرم بود انداخت بند خشک شد برد داخل من الان رو بند لباسی حساس شدم هر کار کردم اومدم بند رو ...

نه بابا دیگه بند تمیزه بنظرم، البته من از نجسی سر در نمیارم نمیدونم

جوابتو ندادم یعنی اینقدر حرفت برام غیرمنطقی بوده که خودمو خسته نکردم.

نجسی رو نمیدونم ولی کثیفن دوباره بشور

خواهرم خیلی پچله😭مامانم و همشون کلا

با کفش خیس از تو حیاط میان داخل رو فرش جلو در 😭 بعد نمازم میخونن به منم میگن باید پاهات بزاری همونجا ک ما بادکفش اومدیم داخل تو وسواسی

فرستادنم مشاوره دارو میخورم😭

خواهرم خیلی پچله😭مامانم و همشون کلا با کفش خیس از تو حیاط میان داخل رو فرش جلو در 😭 بعد نمازم میخ ...

نمیدونم واقعا عزیزم منم حساسم ولی نه به اندازه تو

جوابتو ندادم یعنی اینقدر حرفت برام غیرمنطقی بوده که خودمو خسته نکردم.

منم مثل شما بودم از حموم که میومدم بیرون رو فرش یا مبل یه زیرانداز میانداختم بعد می نشستم دستم که خیس بود با حوله مخصوص پاک می کردم همین باعث شد نمازم رو ترک کنم چون همش می گفتم وام کثیف سند دستم خورد به در کثیف شد پس وسواس الکی از طرف شیطونه که نماز و واجبات رو ترک کنیم در مورد بند لباس یکی از چیزایی که نجاست رو از بین می برد باد و آفتابه که بند لباس در معرض هم باده هم آفتاب پس نجس نیست

منم مثل شما بودم از حموم که میومدم بیرون رو فرش یا مبل یه زیرانداز میانداختم بعد می نشستم دستم که خی ...

ممنونم اره نمازام دارم ترک میکنم شما هم یه چیزی رو میشستین شک میکردی که شستین یا نه؟

کفشم نجس بود یکم یادمه شستم اما باز شک میکنم