2777
2789
عنوان

مربی بدنسازی

74 بازدید | 11 پست

تو سایت کسی هست مربی باشه سوال دارم

لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده

جانم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جانم

عزیزم ممنون که اومدی تاپیک

میخواستم بپرسم با بدنسازی سینه سفت میشه و چقدر طول میکشه که پایین تنه ای که اصلااا پر نیست حجم بگیره

لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده

من هم مربی بدن نسازی هستم

ممنونم تو تاپیک شرکت کردی با بدنسازی شلی سینه رفع میشه؟ خالی بودن هیپ ها کم میشه و چقد طول میکشه حجم بگیریم؟

عزیزم ممنون که اومدی تاپیک میخواستم بپرسم با بدنسازی سینه سفت میشه و چقدر طول میکشه که پایین تنه ای ...

سینه خانوما چون بافتش چربیه باید کنار ورزش مکمل بخوری

لیفت میشه تاحدودی ولی بدون امپول خیلی سفت نمیشه

افزایش حجم هم به نیزان ورزشت ربط داره هم فرم بدنت

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
سینه خانوما چون بافتش چربیه باید کنار ورزش مکمل بخوری لیفت میشه تاحدودی ولی بدون امپول خیلی سفت نم ...

چه امپولی یعنی امپول همراه ورزش؟

چه امپولی یعنی امپول همراه ورزش؟

امپول های هورمون که فقط باید مربیت اجازشو بده

که واسه هرکسی مناسب نیست

شما مکمل مصرف کنی واست بهتره

نظر مربیت چیه؟

امپول های هورمون که فقط باید مربیت اجازشو بده که واسه هرکسی مناسب نیست شما مکمل مصرف کنی واست بهتره ...

هنوز ثبت نام نکردم یعنی خیلی آدم دمدمیم میترسم برم دوباره ول کنم چون حس میکنم نتیجه نمیده

همشون میگن اول باید لاغر شی بعد حجمی کار کنی

هنوز ثبت نام نکردم یعنی خیلی آدم دمدمیم میترسم برم دوباره ول کنم چون حس میکنم نتیجه نمیده همشون میگ ...

بله خوب درستشم همینه اول چربی ها باید حذف شه بعد رو ماهیچه کار میشه

برو واقعا تو روحیه و اعتماد به نفس تاثیر داره

بله خوب درستشم همینه اول چربی ها باید حذف شه بعد رو ماهیچه کار میشه برو واقعا تو روحیه و اعتماد به ...

ممنون گل برای راهنمایی🩷

ممنون گل برای راهنمایی🩷

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️