2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه این شیاف که میگی برا بواسیره مطمئنی برا زخم هم خوبه

نه شیافدنزن من شیاف زدم بدتر افتادم به خونریزی..بعدم دکتر گفت نباید می زدی..شیاف رو فقط دکتر باید تجویز کنه خاک بر سر من که خودسر استفاده کردم که حالا هم همش موقع دفع درد دارم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اخه این شیاف که میگی برا بواسیره مطمئنی برا زخم هم خوبه

برا من اینجوری بود که بخاطر یبوست شدید زخم شده بود حدودیک هفته مثل پری از مقعد خونریزی میکردم بیرون زدگی داشتم تغریبا بزرگ من سر خود این دارو زدم خداروشکر جواب داد حتی بارداری هم یبوست گرفتم برنگشت

من دو ماه درگیر بودم خدارو شکر خوب شد البته با رعایت هایی که کردم . پماد تریامسینولون و پماد آنتی فیشر باریج و شیاف آنتی همروئید . و دو هفته مداوم مصرف فیبر و آب فراوان و شربت لاکتولوز برای نبود یبوست

من دو ماه درگیر بودم خدارو شکر خوب شد البته با رعایت هایی که کردم . پماد تریامسینولون و پماد آنتی فی ...

سه مدل پماد میزدی هر کدوم روزی دوبار،؟ تریاماسونول چند درصد بخرم؟

هر صبح بعد دفع شیلف انتی همورئید بزن شب هم قبل خواب پماپ رکتول

هربار بعد و قبل دفع با روغن زیتون چرب کن پشتتو

جرا خوب نشی من تا مرحله مردن رسیدم با این بیماری یعنی فکر میکردم دیگه هیچ وقت خوب نمیشم میخواستم عمل کنم که یه دکتر خوب کمکم کرد اینجوری خداروشکر خوب خوب شدم

برای یبوستم هم برگ زدالو خشک همش میخوردم هربار زیاد بخر که خیلی بخوری

من دو ماه درگیر بودم خدارو شکر خوب شد البته با رعایت هایی که کردم . پماد تریامسینولون و پماد آنتی فی ...

بزا شما چجور بود عمیق بود؟ برا من انگار به اندازه ی گردی دو میلی متری قرمز شدع و پوستش رفته تو قسمت داخل مقعد