2789
عنوان

طب سنتی😗

| مشاهده متن کامل بحث + 9121 بازدید | 57 پست
چند مدتها جواب میده؟ اگه جواب ندادچی؟ من لاغر کردم الان می‌خوام صورتم پر بشه همین وزنی بمونم ، میشه؟

دوره ش ۴۰روزه اما با ۲۰روز هم نتیجه گرفتن

مهم اینه که بذاری خوب جذب بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بادکش صورتم پر میکنه؟ من گونه دارم فقط می‌خوام لپ داشته باشم بهم میاد شنیدم بادکش صورتم پر می‌کنه ا ...

بادکش گونه چون ردش میمونه معمولا افراد استقبال نمیکنن مگه اینکه خیلی مکش کم باشه..

اگر فقط بادکش میکنی فکر نمیکنم چندان تاثیری داشته باشه

دوره ش ۴۰روزه اما با ۲۰روز هم نتیجه گرفتن مهم اینه که بذاری خوب جذب بشه

خدا کنه همینطور باشه اگه جواب بده من کلی مشتری دارم , اما آنقدر روغن و خراطین و ...گفتن باورم نمیشه آخه روغن خراطین به پوستم نساخت اصلا

چنده قیمتش؟

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
طبع شناسی میکنی؟

برو‌به این ادرس

کالاها و وجوه واریزی:
وبلاگ دکتر محسن ناصری
یکی از بهترین و علمی ترین آزمون های مزاج شناسی، آزمونی است که توسّط «دکتر محسن ناصری» و همکاران ایشان در کتاب ارزشمند تدوین شده است که دوستان میتوانند در اینترنت به آن دسترسی داشته باشند.

اما به منظور تسهیل در شناخت شما خواننده محترم  ونقش مهم تشخیص مزاج در انتخاب شیوه زندگی  وروش تغذیه، توضیحاتی در مورد پرسشنامه ها  وجداول آماده شده است تا راحت تر بتوانید مزاج خود ودیگر عزیزانتان را ارزیابی نمایید؛ توصیه می شود قبل از پر کردن پرسش نامه ها، توضیحات مربوط به پر کردن فرم تشخیص مزاج را به دقت مطالعه نمایید؛ سپس به پرسشنامه هایی که به عنوان مثال پر شده اند، توجه کافی مبذول گردد و پس از اطمینان از کسب اطلاعات کافی، به پر نمودن پرسشنامه ها و جدول خالی مربوط به مزاج خودتان اقدام فرمایید.

راهنمای مربوط به پر کردن پرسشنامه های تشخیص مزاج

در پرسشنامه های4،3،2،1 به منظور سنجش هر یک از کیفیات گرمی، سردی، تری  وخشکی، سوالاتی مطرح شده است. شما خواننده محترم پس از مطالعه دقیق سوالات، یکی از گزینه های« کاملاً صدق می کند» یا «در حد اعتدال» یا «اصلاً صدق نمی کند» را انتخاب نموده  ودر جایگاه مربوطه علامت گذاری نمایید  و سپس امتیازات هر مورد را جداگانه اعمال کنید.

توضیح مربوط به نحوه امتیاز دادن

• اگر سوال مطرح شده، در مورد شما« کاملاً صدق می کند»، در جایگاه مربوطه، امتیاز 2 را وارد نمایید.
• اگر سوال مطرح شده، در مورد شما«در حد اعتدال»، در جایگاه مربوطه، امتیاز 1 را وارد نمایید.
• اگر سوال مطرح شده، در مورد شما«اصلاً صدق نمی کند»، در جایگاه مربوطه، امتیاز صفر را وارد نمایید

همین الان پرسیدم. راجع به لرزش بدنه

باش

پکیج هاشو‌میذارم

بچه ها ما یکسال و‌خورده ای هست که عرضه کننده این محصولاتیم..کیفیت دارو هاواقعا عالیه..بازار گرمی ندارم میتونید به کانال اسکرین شات ها مراجعه کنید و خودتون نظرات رو بخونید

سلام،ما دو‌نوع پکیج لاغری داریم..تاثیر هر دو شون خوب بوده..

✅پکیج اول 👈برای یک ماه حدود سه پک لازمه..اکثر بیماران ۳-۵کیلو کم کردن

محتویاتش اعم از دو کپسول و یک شربت و یک کرم مالیدنی هست

( قیمت این پکیج ۵۱ تومن هست )

✅پکیج دوم👈 محتویاتش یک لاک مغسول و دو نوع کپسول و یک معجون لاغری هست که لاک ش برای ۵۰روز

و کپسول هاش برای ۱۵ روز  و معجونش برای ده روز هست  ؛

( قیمت این پکیج ۱۰۷ تومن هست )

در صورت تمایل میتونید کپسول ها رو هر کدوم ۳ عدد و معجون رو ۴ عدد کنید تا برای یک دوره کامل کافی باشه..

✅بودن افرادی که ۱۰کیلو‌هم کم کردن با کمک این دارو ها

✅سویق جو و داروی کاهنده اشتها کمک میکنه به روند لاغری

✅افرادی که کم کاری تیروئید دارن بهتره ابتدا ۷شب جامع مرزنجوش استفاده کنند

🔺سابقه ی هر بیماری یا عمل ، بواسیر یا.. دارید حتما ذکر کنید